Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 9. august 2007, 13:43


Var inde og se Disturbia den anden dag, og syntes det var en mega fed film, og vil gerne se nogle der ligner den lidt, så hvis i har nogle må i MEGET gerne linke til dem. :D

På forhånd tak

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=13118&sid=[/IMG]

3

torsdag, 9. august 2007, 18:54


Jeg har godt nok ikke set Disturbia endnu, men udfra hvad jeg har læst om den, kunne jeg forestille mig at Arlington Road kunne passe godt til din smag.

I øvrigt kan jeg kun bakke op omkring Rear Window, eller blot alt med Hitchcock generelt. Andre film af hans som fx Rope eller Shadow of a Doubt er også film, som også primært handler om mistanker vedrørende mord eller andre ugerninger, så måske vil de også være noget for dig, selvom de måske ikke ligefrem handler om direkte overvågning.


4

fredag, 10. august 2007, 11:53


Jeg vil se om det er noget der falder i min smag :D

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=13118&sid=[/IMG]

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.