Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 3. januar 2007, 21:22


Ja vi har jo tidligere snakket stargate herinde, og faldt lige over en snart gammel nyhed fra før jul, men i tilfælde af folk ikke har set det får i da lige muligheden.

Det ser ud til at ideen om en 11 sæson af SG1 nu er helt droppet, i stedet lyder det at man til april går i gang med den første nye stargate film og nr 2 skulle allererede starte til juni.

Den rigtig gode nyhed er at alle vist har sagt ja tak til at være med i den, i stedet for nogen som aldrig har haft noget at gøre med SG1

Begge film skulle komme til efteråret direkte på DVD, og så er det åbenbart meningen at der skal komme en ny film hvert år, så stargate kunne godt gå hen og blive det nye star trek - ikke noget der vil gøre mig noget, hvis kvaliteten af filmene bare er god.

http://www.gateworld.net/news/2006/12/is…ming_apri.shtml
http://www.gateworld.net/news/2006/12/st…g_isg-1i_.shtml


2

onsdag, 3. januar 2007, 21:43


Selvom jeg aldrig har set SG-1 til fulde, så skal det nok blive spændende med de 2 film.


3

torsdag, 4. januar 2007, 05:39


Et par gode SciFi film kan man jo altid bruge.

Ligeledes kommer der jo en 3 serie indenfor stargate universet på et eller andet tidspunkt.


4

torsdag, 4. januar 2007, 07:30


Ja, man må sige, at Stargate har udviklet sig meget over de sidste få år (vel ligesom Star Trek engang gjorde det).


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.