Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 20. maj 2006, 17:05


Tjaeh.. sku mene at Gigi står bag denne her ret så specielle gruppe.. deres musik er noget helt nyt... kicksene mener om hardstyle bare meget blødt og i en ekstrem langsom stil.. og så har de de mærkeligste lyde som de laver melodier ud af.. tag et lyt:

[URL=http://musicgel.leonardo.it/mp3_catalogue,browse,,292,,1,index.html]Uomo suono[/URL]


2

mandag, 22. maj 2006, 01:11


Hmm ret syg stil faktisk, det er tydeligvis inspirerett af både italo disco, og lidt tribal og så noget god gammeldags hardstyler som du selv er inde på... for at være helt ærlig så er det ikke lige mig... jeg er mere til noget med tempo! :D Trance og eurodance og så ægte italo disco! :dance:


3

mandag, 22. maj 2006, 13:48


Gigi D'agostino har stået bag noget af det.. men Det er en herre fed stil imo.. elsker La Tarantella Dell'Orso :P.. er helt pjattet med den.. og så kommer mas fuerte stærkt efterfulgt af monolitico.. de er de eneste i verden der laver det her atm. .og de sange er de eneste inde for den genre der findes.,


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.