Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

21

tirsdag, 16. maj 2006, 19:09


Citeret

Originally posted by Kay
Pulse - hva mener du? Har min ven bare stjålet det?
¨

Ja... 100%

Kan desværre ikke lige komme på navnet, og det vil tage mig årevis at finde, hvis jeg skulle gennemgå min trance samling.

Prøve at smide hans lydklip op på www.tranceaddict.com . I forummet under det punkt hvor man kan efterspørge titler på numre i trance/techno genren.

Der er nok en del der hurtigt vil kunne genkende den. ;)


22

tirsdag, 16. maj 2006, 21:19


Altså alle skal starte et sted. Sådan er det jo altid, jeg har også engang produceret lidt herhjemme.. Har bl.a. også brugt fruity loops ..

Men en karakter, der vil jeg gi den 1/5. For det er meget sølle, men altså bare fortsæt så skal det nok blive meget meget bedre.

En a mine venner har også produceret noget lignende, men er bange for jeg ikke må uploade det herinde ifølge jeres regler, har kun en promo a den, men den bliver snart udgivet på Zanzatraxx... Hvis nogle a jer kender det label... Nok kun de hardstyle interesserede der kender det :D


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.