Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

21

onsdag, 8. marts 2006, 07:52


Citeret

Originally posted by Freddie

Kan du svare mig på hvorfor det er ulovligt, når serierne ikke er licenseret (heller ikke i Japan).

Kan da umuligt forestille mig at der ville være så mange fansub grupper som kunne forsætte, hvis det var noget ulovligt de havde gang i.

Du har helt ret når vi snakkede licenserede serier, men der er da mange serier som ikke er licenserede.


Det du kalder licensed er når amerikanerne opkøber en licens til at vise/udgive en anime. Det har dog overhoved intet at gøre med om noget er lovligt at kopiere eller ej.

Anime er, ligesom film, bøger og alle andre ting, beskyttet af copyright aftaler. At det er produceret i et andet land er ligemeget.
Vi kan jo heller ikke bare kopiere amerikanske film herhjemme som vi har lyst til, også selv om de ikke er udkommet herhjemme.

Og hvis det med at det var ulovligt kunne stoppe folk, så ville der jo ikke være noget problem med pirat kopiering.

Sagen er at japanerne ikke gider bruge tid og penge på at stoppe fansubbere. Men de kan ikke lide det, og to japanske firmaer har allerede gjort steder som Animesuki opmærksom på at de ikke vil have deres ting tilgængelige der.

www.animeguiden.dk

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.