Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 16. august 2005, 08:01


Har en kollega, der har købt en ny fladskærm (Acer AL1715S m. en opdateringstid på 12 ms). Problemet er at hun har et digital video kamera, som ikke kan genspilles på skærmen. Som om skærmen ikke kan følge med. Skærmen kan godt afspille alm. DVD -film. Hendes gamle analoge 17" skærm havde ingen problemer.
Har I nogle ideer. Er det programet, driver eller...?

MvH Tobias


2

tirsdag, 16. august 2005, 08:09


Er der koblet et TV til computeren?
Nogle gange hvis din opsætning står til at vise billede på TV & Skærm, så viser den film på tv'et og bare en stor sort box på din monitor.
Det gør min ihvertfald.


3

tirsdag, 16. august 2005, 08:57


Der er ikke koblet et TV til. Man kan også se filmen fra videokareraet på skærmen. Men det er utydeligt og kan ikke følge med.

PS: Programmet er "My DVD"

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Capecastle" (16.08.2005, 08:58)


4

tirsdag, 16. august 2005, 09:04


Prøv at afspille det i et andet program og tjek hvilket codec video-filen bruger (med Gspot).


fookhar.dk

- formerly known as r3ptile

5

torsdag, 18. august 2005, 23:20


altså sidder kameraet DIREKTE til skærmen eller til computeren, som sidder til skærmen?

Hvis det er det sidste, kunne det godt lyde som et overlayproblem. Ser billedet ud som om det rykker sig forskudt, så der kommer streger henover? Nu ved jeg ikke hvilket grafikkort du har, men du kan prøve at kigge efter noget med overlay inde i instillingerne. Og det skal så være TIL.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.