Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 12. august 2005, 15:00


Er der nogen der har set den til snigpremiere eller skal ind og se den? Jeg skal ind og se den i aften, og glæder mig til at se hvad den kan byde på ..

[IMG]http://www.biozonen.dk/www.biozonen.dk/Picture.aspx?id=25852[/IMG]

Om filmen:
Premiere:
12. aug 2005

Originaltitel:
Fluerne På Væggen

Skuespillere:
Kurt Ravn, Lars Brygmann, Trine Dyrholm

Instruktør:
Åke Sandgren

Filmgenre:
Drama, Thriller

Handling:
My Larsen er en prisbelønnet, provokerende dokumentarfilminstruktør, der siger ja til at lave en dokumentarfilm om den liberale kommune Ravnskov, hvor borgmester Svend Balder og hans nærmeste er gået nye veje.

My fascineres af den karismatiske borgmester, og da de indleder et forhold, bringes hun meget tæt på magtens centrum.

Men Ravnskov skjuler noget under overfladen og da My forsøger at afdække sandheden, er det med livet som indsats.


2

fredag, 12. august 2005, 15:54


jeg så en mini trailer i TV2 Brunch. så vidt jeg kunne se, følger man en kvinde i 1. person.. eller er det en anden film? :/


3

fredag, 12. august 2005, 16:26


Nope, har brugt mit filmbudget for denne her måned .. Og kan ikke se alle film, så om jeg havde penge, ville den stadig blive valgt fra ...


4

fredag, 12. august 2005, 23:21


Citeret

Oprindeligt indlæg af ScratchY
jeg så en mini trailer i TV2 Brunch. så vidt jeg kunne se, følger man en kvinde i 1. person.. eller er det en anden film? :/


Nej det er den ..

Er næsten lige kommet hjem, og sidder lidt tilbage med sådan en WTF følelse i kroppen .. Der er faktisk ret mærkelig, men har klart sine øjeblikke ..

Det er ikke endnu et vidunder indenfor dansk film, men den har en interessant indgangsvinkel til hvad der foregår i dansk politik ..


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.