Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 23. maj 2005, 13:32


Er jeg den eneste der synes at det track er fedt? ny stil fra hende, og må indrømme at den falder i min stil, godt at se hun er ved at lave sin egen sti, og ikke følger farmands, som i starten... nu er jeg også mest til Dance, hvilket tracket godt kan minde lidt om, så det er nok derfor det falder i så god jord hos mig hehe.... hvad synes i andre?


2

mandag, 23. maj 2005, 14:08


Well ... Foreløbig så er du den eneste der sys den sang er god :P ... Jeg sys ikke den er god .. Men nu har jeg heller aldrig været til dance på den måde... Sååeh ... Noget helt andet er a jeg sys hun er uudholdelig... Men det er da selvf iorden a ku li SANGEN ;)


3

mandag, 23. maj 2005, 19:41


Kellys musik er intet sammenlignet med farmand :D

Don't get mad, get even...

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.