Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 10. februar 2014, 08:34


Hej. Jeg er lige blevet færdig med at stille mit surround op. Jeg har haft det i gang i ca. en times tid, og det spiller upåklageligt.

Men pludselig går det ud, og vil ikke rigtig mere. Jeg kan ca. hvert 2. minut starte det op, hvor det lige går i gang i ca. 2 sekunder, for derefter at gå ud igen.

Det blinker med et symbol, ca. et blink for hvert sekund. Det ligner et ur.

Nogen der har en idé til hvad der kan være galt?

Jeg tror at modellen er: Pioneer 5.1, S-DV303 måske. Der står et andet tal på fjernbetjeningen: AXD7337

Alle forslag er meget velkomne, da jeg overhovedet ikke er en ørn indenfor elektronik ;)

MVH Lea


Kan se at der står XV-DV303 på recieveren

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Leajørgensen" (10.02.2014, 08:41)


2

mandag, 10. februar 2014, 08:47


hva jeg lige kunne finde.


Timer indicator is blinking and
the unit will not switch on:

• Unplug the unit for one minute then plug it back in and switch

the unit on.

• Make sure the fan at the rear of the unit is not being blocked.

• Check that the speakers are connected correctly.

• Make sure the voltage of the mains power source is correct for

the model.

• If the problem persists, take it to your nearest Pioneer
authorized service center or your dealer for servicing.


3

tirsdag, 11. februar 2014, 07:05


mange tak skal du have :) Jeg vil prøve mig frem, og håbe at det bare er noget ledning der sidder forkert :)


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.