Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 15. september 2013, 23:31


Richard Montanari er en amerikansk krimi forfatter, der debutterede tilbage i 1995 med novellen Deviant Way. Men det var først i 2005 hvor han udgav den første krimi i serien med Kevin Byrne og Jessica Balzano, at han virkelig slog igennem og blev verdenskendt.

I serien med Kevin Byrne og Jessica Balzano er den fjerde og nyeste krimi på dansk - Dødelandet. Før den finder vi Rosenkrans mordene fra 2009, Skuespilleren fra 2010 og Ravnemoderen fra 2011.

Dødelandet starter med at en teenage pige bliver fundet død i en udstillingsmontre i det nordlige Philadelphia, og her efter tager historien virkelig fart. Efter flere spor dukker det ene lig op efter det andet, alle af unge teenage piger der er løbet hjemmefra, elle døde som en del af et tryllenummer.

Kevin Byrne og Jessica Balzano kommer på sporet af en galning og illusionist, der altid ser ud til at være et skridt foran.

Dødelandet er velskrevet og man bliver hurtigt fanget i historien. Men bliver revet med og det er svært at lægge bogen fra sig. Man følger løbende de involverede personer hver for sig, og mens deres veje krydses. Det giver en god indsigt i hvad personerne tænker og føler. Og det kan være mere end hårdrejsende.

Plottet i Dødelandet er originalt og Richard Montanari skriver generelt meget malende, og det er let at forestille sig hvilken verden historien foregår i, hvordan personerne og omgivelserne ser ud.

Hvis du endnu ikke har læst en af de fire bøger på dansk af Richard Montanari, så er det med at komme i gang. Dødelandet er en rigtig god krimi, der bestemt befinder sig i den gode ende af skalaen.

Hvis man sammenligner Dødelandet med hans tidligere bøger, er det måske ikke den der får flest stjernet, men det gør den på ingen måder dårlig.

Dødelandet af Richard Montanari har fået en plads i min bogreol sammen med de tre tidligere bøger. Og der kommer de næste bøger også til at stå, ingen tvivl om det.

Dødelandet kan købes fra cirka 250 danske kroner. Bogen udgives af People'sPress.
Tilsvarende tråde

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.