Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 22. juni 2013, 18:04


Jeg skal have lagt min DVD med Lego Batman ind på Ipad'en (nåja, min søns dvd).

Jeg har forsøgt mig med Handbrake, hvilket resulterer i en 1,8GB stor fil på computeren, men når jeg efterfølgende åbner den, så kan den slet ikke afspilles (den viser noget krimskrams på skærmen). Jeg har valgt Mp4-format.

Hvilket program skal jeg bruge? Hvordan gør jeg? Og hvad skal jeg forvente af filstørrelse, når jeg skal konvertere ca. 1 times film til Ipad-format?


Ps. Der er tale om min egen købte DVD:


2

lørdag, 22. juni 2013, 19:32


Ifølge den danske lovgivning om digital kopiering, er det desværre ikke lovligt at søge medhjælp fra fremmede uden for din egen husstand.
Det lyder dumt, men sådan er reglerne desværre. :(

Jeg kan dog sige at filformatet mp4 fint kan afspilles på iPad'en.
Så længe du vælger H.264 til video, og en bitrate på omkring 2500kbit, så burde det ikke gå helt galt.

Håber du får det til at virke.


3

søndag, 23. juni 2013, 09:48


Tak for hjælpen alligevel.

Det lykkedes mig i at løse problemet vha. Leawo dvd Ripper. Det ser ud til at virke fint. Problemet var åbenbart, at Handbrake ikke er god til krypterede filer.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.