Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

puma99dk|

Bent u genieten van de tijd van de vooravond?

1

torsdag, 14. juli 2011, 19:38


ja da jeg fik mine 2stk 2TB hdd'er gik der lidt hurtigt med at kopier så kom til at ramme noget Shift+Delete ved en mappe af mit musik som var gratis og lovligt da jeg hentede det dengang så har prøvet gendanne og bruge FileRestorePlus det hjalp sådan set pånær på 2stk musik nummer med DJ HeavyGrinder men ka ikke finde dem mere på hendes side så søger lidt hjælp med at få dem igen.

der er tale om disse to nummer:

Dj Heavygrinder - Swivel.mp3 @ 56,0 MB (58.740.736 bytes)

&

Dj Heavygrinder - Twisted.mp3 @ 71,5 MB (74.993.664 bytes)


så hvis ik ved hvor jeg ka få dem igen henne vil det være nice ^^


de blev hente på http://www.djheavygrinder.revolutionrave.com/ i tidernes morgen men den har så skifte til http://www.msheavygrinder.com/ og nu ka jeg selvfølge ik finde nummerne igen.


puma99dk|

Bent u genieten van de tijd van de vooravond?

2

torsdag, 14. juli 2011, 19:47


har fået link til de 2 nummer, nu har jeg søgt efter dem siden jeg kom til at slette mappen ik kunne gendanne dem og så fik jeg sku lige links til mpiii.com hvor de lægger så tror bare jeg lige lukker tråden ^^;


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.