Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 29. marts 2011, 10:21


Nu kender jeg bedst til productionen af elektronisk musk. Jeg Morten Hampenberg og hans produktioner. Specielt den nye single med Stine Bramsen synes jeg er lækkert produceret. Men så sidder jeg også og høre Rune RK og Clara Sofie. Det er også lækkert produceret. Det er svært at tale om hvem der laver den bedste musik. Men hvad siger I. Hvem er bedste teknisk. Ikke bare Morten Hampenberg og Rune RK, men alle i DK pt?

Mojn jeg er fløj'n

2

tirsdag, 29. marts 2011, 12:10


Jeg synes ikke Danmark er spækket med RIGTIG dygtige djs, og da slet ikke teknisk dygtige. Men altså Trentemøller kommer man jo nok ikke udenom.

Intel i5 2500K @ CM Hyper TX 3
Gainward GF GTX 560 Ti "Phantom" 2
Corsair 4x2 GB DDR3 1600MHz
ASUS P8P67 Pro B3
Corsair CX600

3

tirsdag, 29. marts 2011, 12:16


Nu tænkte jeg ikke på dem som DJ's men som producere. Både Hampenberg har produceret et remix af bla. Snap og Rune RK kommer snart med en single med Kelly Rowland. Hvis det ikke er internationalt, så fatter jeg brik.

Mojn jeg er fløj'n

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.