Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 28. marts 2014, 15:01


Er du til film, serier og masser af sport, så har du muligheden for at vinde 6 måneders adgang til Danmarks måske fedeste streaming tjeneste Viaplay Sport.

På viaplay.dk kan du se finde maser af serier fra USA og Danmark, fede film fra Hollywood, og har du børn er der også masser af børnefilm med dansk tale. Du kommer heller ikke til og gå glip af en masse sport, og da du kan bruge tjenesten både på din tablet, mobil, smart tv eller spille konsol, er der ingen vej uden om, det er en tjeneste du bare må have adgang til.

Tweak.dk og Viaplay giver dig nu muligheden for at vinde 6 måneder adgang til Viaplay Sport - og det er meget nemt – du skal kun gøre to ting – du skal være fan af Tweak.dk på facebook – det kan du blive her: https://www.facebook.com/Tweak.dk

Derudover skal du sende en mail til n i e l s @ t w e a k . d k hvor du skal skrive dit navn, så vi kan finde dig på facebook, samt skrive hvad det normalt koster at kunne se Viaplay Sport.

Konkurrencen løber frem til den 9. april.

Du kan finde svaret her:

http://www.viaplay.dk/?tm_source=tweak.d…weakkonkurrence2

fredag, 28. marts 2014, 15:30


Er det 6 mdr adgang til Viaplay eller Viaplay Sport?


3

fredag, 28. marts 2014, 16:28


Viaplay Sport


4

fredag, 28. marts 2014, 17:30


sørgeligt, i er endnu et sted hvor i udelukker folk for at være med i konkurrencer på grund af facebook :thumbdown:


5

fredag, 28. marts 2014, 17:52


Én konkurrence ud af mange... I Aurum-konkurrencen behøver du jo ikke være på FB :)


6

fredag, 28. marts 2014, 18:41


Det er nemlig rigtig NinjaCat. Og BPM deltager faktisk endnu ikke i FSP konkurrencen med de to fede strømforsyninger på højkant.

FSP AURUM 92+ 550W og AURUM S 700W konkurrence


7

fredag, 28. marts 2014, 20:37


jeg vinder jo aldrig :T


stadig en skidt retning med hensyn til alt efterhånden skal gå over facebook, heldigvis holder i stadig mange af jeres konkurrencer åbne for alle...


8

lørdag, 29. marts 2014, 12:07


Kan simpelthen ikke se problemet i at man liker tweak på facebook?? Der er da intet federe end at få nyhederne hurtigere :)


9

mandag, 31. marts 2014, 14:20


Kan simpelthen ikke se problemet i at man liker tweak på facebook?? Der er da intet federe end at få nyhederne hurtigere :)


jojo, bevares, men der er folk derude der er ved at være godt trætte af likehunting... især når stort set hver en konkurrence er en lodtrækning... Her i DK er det ret slemt... om det er colaflasken, supermarkedet eller en præmiepusher, så er det på FB snart konstant for at fodre likes.

Hvad blev der af gode gammeldags konkurrencer med OPGAVER? de er da i det mindste sjove at være med i, ikke bare at vinde tilfældigt.

sry, ikke for at rage på tweaks politik herom, men det er lang tid siden jeg har set en konkurrence med en decideret opgave i stedet for spørgsmål/FB liking.... for lang tid siden havde i noget med MSI hvor man selv skulle i gang med at rode, OC og lægge resultater ud. Jeg ved det tager tid i den anden ende, men den var rigtig sjov at være med i, og vigtigst af alt, der var god udfordring for Tweakernes evner... :9xo

AMD FX 6300
8 GB Crucial DDR3-800
Gigabyte 970A-DS3P
AMD Radeon R9 270X

10

mandag, 31. marts 2014, 14:50


Sidste gang vi lavede lidt krav i en konkurrence, mis forstod brugerne, og der kom meget få korrekt svar. En konkurrence skal være for alle, og nem at deltage i.

Naturligvis ønsker vi at vækste mere end vi allerede gør, og her er eet af redskaberne netop FB, nedtur for Jer eller ej .-)
Vækst = reklamekroner = flere tests til Jer. Så win-win.

Fint med en OC konkurrence, men hvadså med de brugere, som ikke clocker deres maskiner?


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.