Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 24. november 2011, 20:11


For at fejre at vi endelig har fået vores Tweak.dk shop op at køre med t-shirts, kopper, caps og sweatshirts skyder vi en ny konkurrence i gang.

Det du kan vinde er et Tweak.dk t-shirt efter eget valg. Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive i "Derfor skal jeg vinde en Tweak.dk t-shirt" tråden. Og her skal du skrive hvorfor det netop lige er dig der skal vælges som vinder af en af de fede t-shirts.






Konkurrencen løber frem til den 15. december, og vinderen udtrækkes inden den 18. december og offentliggøres her på siden. Du skal have en registreret Tweak.dk bruger, kan ikke få præmien sendt til udlandet og må ikke være en del af Tweak.dk crew.

Du finder vores nye Tweak.dk shop i top menuen eller lige her under:

http://tweakdk.spreadshirt.dk/


Tilsvarende tråde

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.