Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 10. august 2011, 19:50


Vi sætter et valgfrit grafikkort til 1000 dkk på højkant. For at deltage i konkurrencen om grafikkortet, skal du nævne navnet på så mange grafikkort som muligt. For hvert grafikkort du kan nævne, får du et lod i konkurrencen. Det er lige meget om en anden har nævnt det tidligere, så tæller det med.

Det kunne for eksempel være "HIS Radeon HD 6790 IceQ X Turbo" eller "EAH4870 MATRIX/HTDI/512MD5".

Du skal lave indlægene i tråden "grafikkort". Nævn kun et grafikkort i hvert af dine indlæg. Hvis du nævner flere grafikkort i samme indlæg vil ingen af dem tælle med, og andre vil kunne skrive grafikkortene i de næste indlæg. Det samme gør sig gældende hvis du skriver andet end selve navnet på grafikkortet i indlæget.

Konkurrencen starter i dag og løber frem til den 9. september, og den heldige vinder udtrækkes inden den den 16. september og offentliggøres her på siden. Vinderen kan valgfrit vælge et grafikkort med en værdi på op til 1000 dkk med fragt, og grafikkotet skal kunne købes i en dansk Internet butik. Vinderen kan også vælge selv at smide flere penge oven i til et grafikkort der koster mere end de 1000 dkk.

Grafikkort der ikke eksisterer vil ikke tælle med i konkurrencen.

Hvad venter du på, skynd dig at skrive navnene på så mange grafikkort som muligt.


Tweak.dk members kan ikke deltage i konkurrencen. Ret til ændringer i konkurrencen forbeholdes.

Ved mistanke om brug af bots mv. kan det føre til udelukkelse af konkurrencen.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.