Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 20. februar 2011, 14:58


Konkurrencebetingelser
I anledning af Tweak.dk's 10 års jubilæum d. 20. februar præsenterer vi en lidt anderledes konkurrence hvor vi i fællesskab kigger tilbage på de 10 år der nu er gået.

I har uden tvivl bidraget med en del guldkorn og yderst brugbare indlæg igennem tiden og dem vil vi gerne bringe frem i lyset igen. Derfor skal I nu tænke tilbage på de indlæg, tråde og brugere der igennem tiden har sat sine præg på Tweak.dk.

Vi har valgt at sætte fokus på nedenstående kategorier:

Det bedste indlæg
Det sjoveste indlæg
Den største fanboy
Den mest hjælpsomme bruger
Den bedste brugerguide
Den bedste test

Fra i dag og frem til d. 18/3 2011 kan I nominere indlæg / brugerguides / brugere / tests til de forskellige kategorier. I kan nominere lige så mange I har lyst til, så længe I begrunder jeres valg.

Hvordan nominerer jeg?
Du nominerer til hver enkelt kategori ved at skrive i de respektive tråde der er oprettet til formålet. Er en nominering placeret forkert vil den ikke tælle med. Din nominering skal indeholde en begrundelse for hvorfor du mener indlægget / brugerguiden / brugeren / testen skal nomineres. Udover en begrundelse, skal nomineringen også indeholde en af følgende ting:

Nominerer du et indlæg skal der være en quote af indlægget samt et link til den tråd indlægget er lavet i.
Nominerer du en brugerguide skal der være et link til guiden.
Nomierer du en bruger til den største fanboy skal der være et link til brugeren profil, samt mindst et link til en tråd hvor brugeren viser hvor stor en fanboy personen er.
Nominerer du en bruger til den mest hjælpsomme bruger skal der være et link til brugerens profil. Du må også gerne komme med et godt eksempel på hvor hjælpsom brugeren kan være.
Nominerer du en test skal der være et link til testen.

Det er et krav, at forfatteren bag et nomineret indlæg / en tråd stadig er aktiv på Tweak.dk. Det samme gælder naturligvis hvis det er bruger I nominerer.

Når vi har passeret d. 18/3 vil teamet udvælge de bedste nomineringer. De udvalgte nomineringer vil blive præsenteret her i forummet senest d. 21/3 som 6 forskellige afstemninger, og så er det op til jer at kåre vinderne ved at stemme på det indlæg / den brugerguide / den bruger / den test I mener der skal vinde.

Afstemningen løber frem til d. 3/4.

Hvad kan man vinde?
Der vil være præmier for mange tusind kroner. Præmierne vil blive offentliggjort inden afstemningerne bliver sat i gang. Vi kan dog allerede nu afsløre, at vinderne af afstemningerne også vil være vindere af præmierne.

Som en sidegevinst vil der også blive trukket lod om flere præmier blandt jer der er med til at nominere.


Der tages forbehold for ændringer. Vinderne annonceres senest den 5. april. Vinderen skal henvende sig inden 14 dage for at gøre krav på præmien.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.