1

fredag, 15. april 2005, 09:32


Det her begynder at gå mig på...

Hver gang jeg kører denne test med OC eller arj så når den lige har taget den Massive Overdraw test og skal til at gå videre siger det bare "Ding" også står den ude i windows.... den kommer ikke engang om med en fejl meddelelse...

Jeg har prøvet at formatere og alt den slags jeg kan bare ikke se hvad der er galt 8o

Intel i5 760 @ 3.8 GHZ
Asus P7P55E-LX
8GB Kingston DDR3
Asus HD 5850 1GB GDDR5
Intel X25-V 40 SSD OS system
4xWD 120GB Sata in Raid 0
All powered by Corsair 600W
Samsung SyncMaster 2493HM

2

fredag, 15. april 2005, 13:53


Citeret

Oprindeligt indlæg af jK^
Det her begynder at gå mig på...

Hver gang jeg kører denne test med OC eller arj så når den lige har taget den Massive Overdraw test og skal til at gå videre siger det bare "Ding" også står den ude i windows.... den kommer ikke engang om med en fejl meddelelse...

Jeg har prøvet at formatere og alt den slags jeg kan bare ikke se hvad der er galt 8o


Gå ind på am3's forum og find den fix til pci-e kort ;)

Her måske.. http://arc.aquamark3.com/forum/showthrea…=&threadid=5243

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "noxon" (15.04.2005, 13:54)


3

fredag, 15. april 2005, 14:42


det var lige hvad jeg manglede 63xxx det da ikke helt så slemt :D

takker lukker tråden

Intel i5 760 @ 3.8 GHZ
Asus P7P55E-LX
8GB Kingston DDR3
Asus HD 5850 1GB GDDR5
Intel X25-V 40 SSD OS system
4xWD 120GB Sata in Raid 0
All powered by Corsair 600W
Samsung SyncMaster 2493HM

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.