1

onsdag, 16. marts 2005, 22:47


har lige købt et GeCube Radeon GC-X800XTP-VIVO

mit sys :

CPU P4 3.2
Ram : 2 gb ddr
MB : Gigabyte 8KNXP

Score i 3dmark 05 1.20 3000

et af mine venner har også lige købt et MSi X800 xt
Hans score er på 5700

Hva er der galt med mit system ?
har hentet dit nyeste ati drivers


2

onsdag, 16. marts 2005, 22:54


Har du installeret chipset drivere?
klassisk fejl :)


3

torsdag, 17. marts 2005, 07:18


ja eller husket at sætte Vsynch, Aa, Af. som off.
dit kort skulle som default lave omkring 4500 i 05


4

fredag, 18. marts 2005, 11:36


Citeret

Oprindeligt indlæg af damp barn
ja eller husket at sætte Vsynch, Aa, Af. som off.
dit kort skulle som default lave omkring 4500 i 05


har burde alså få 5500

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 1x128GB SSD
PowerColor R290 PCS+ I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Dell U2311H I Logitech G500 + CM Rapid fire TK keyboard
Wii U- PS3 Slim 120GB - Xbox360 Premium 20GB

5

fredag, 18. marts 2005, 20:51


Citeret

Oprindeligt indlæg af Karse

Citeret

Oprindeligt indlæg af damp barn
ja eller husket at sætte Vsynch, Aa, Af. som off.
dit kort skulle som default lave omkring 4500 i 05


har burde alså få 5500


Ja, får 6100 med et xtpe.

Så enten mangler der nogle drivere, eller også ligger der nogle gamle tilbage.


6

lørdag, 19. marts 2005, 17:39


Citeret

Oprindeligt indlæg af Sadde
har lige købt et GeCube Radeon GC-X800XTP-VIVO

mit sys :

CPU P4 3.2
Ram : 2 gb ddr
MB : Gigabyte 8KNXP

Score i 3dmark 05 1.20 3000

et af mine venner har også lige købt et MSi X800 xt
Hans score er på 5700

Hva er der galt med mit system ?
har hentet dit nyeste ati drivers


kør en windows format.

Selvom det er en lang og besværlig metode så virker den ALTID når man sætter et nyt gfx kort i.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.