1

fredag, 28. januar 2005, 23:17


hvergang jeg prøver at teste i 3dmark03 eller 05
når jeg lige forbi game testene og så låser maskinen
det er en ny installation med alle nye drivere

fatter intet

spec:
abit kv8pro ver 1.1
amd64 3200+ clawhammer (znps 7700 cu)
abit x800pro
2X 512 elexir 2.5 3 3 7
maxtor 200gb 8 mb
wd 120 gb 2mb
nec dvd rw nd1300a
samsung cd rw sw 216B
chill innovations 510watt

pcmark2004 med alle test til : 3514

abit kv8pro ver 1.1
amd64 3200+ clawhammer (znps 7700 cu)
abit x800pro
2X 512 elexir 2.5 3 3 7
maxtor 200gb 8 mb
wd 120 gb 2mb
wd 320 gb 2 mb sata
lite-on dvdrw sohw-1693s
samsung cd rw sw-216B
chill innovations 510watt

HP Pavillion dv9072ea

2

fredag, 28. januar 2005, 23:43


Kunne jo godt tyde på at masiknen ikke er helt stabil.


3

fredag, 28. januar 2005, 23:48


ja det kan jeg godt regne ud, men hvordan finder jeg ud hvad der er galt

abit kv8pro ver 1.1
amd64 3200+ clawhammer (znps 7700 cu)
abit x800pro
2X 512 elexir 2.5 3 3 7
maxtor 200gb 8 mb
wd 120 gb 2mb
wd 320 gb 2 mb sata
lite-on dvdrw sohw-1693s
samsung cd rw sw-216B
chill innovations 510watt

HP Pavillion dv9072ea

4

lørdag, 29. januar 2005, 14:40


Test dine ram med memtest86
Clock ned hvis du har oc'et
evt. test delene i et andet sys


5

søndag, 30. januar 2005, 16:22


har kørt memtest86 5 gange på extended og det siger ingen fejl.

hvad gør jeg galt

abit kv8pro ver 1.1
amd64 3200+ clawhammer (znps 7700 cu)
abit x800pro
2X 512 elexir 2.5 3 3 7
maxtor 200gb 8 mb
wd 120 gb 2mb
wd 320 gb 2 mb sata
lite-on dvdrw sohw-1693s
samsung cd rw sw-216B
chill innovations 510watt

HP Pavillion dv9072ea

6

mandag, 31. januar 2005, 23:19


hmm ja den er godt nok svær, Hvis det ikke er rammene hva dælen kan det så være

asus P8P67 evo
16GB corsair vengeance DDR3 xmp 1600mhz
core i5 2500k @4.3GHZ- arctic freezer 13 pro
samsung 840evo SSD 250GB - samsung f3 1tb.
coolermaster 600m silent pro
msi GTX970 gaming.
AOC 24 G2460PG
steelseries siberia v2-logitech z-2300- creative sb z

7

tirsdag, 1. februar 2005, 13:19


vil blive glad for al den hjælp jeg kan få.
har lige prøvet med en anden ramblok (kingston)
men det er samme problem


Meanmachine

Gæst

8

onsdag, 2. februar 2005, 15:33


Dumt spørgsmål, men hvilket OS kører du. XP??


9

onsdag, 2. februar 2005, 22:29


xp sp2
men jeg tror jeg har fundet problemet
lånte en vens cpu (2800+ clawhammer)
og med den er der ingen problemer
så nu ryger min cpu til rma og så skulle jeg gerne få en ny


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.