1

mandag, 19. juli 2004, 03:27


Hej hej hej

Jeg er den mest ulykkelige mand på jorden, jeg har nemlig en lav 3dmark03 og 3dmark01SE score.

Sidder med dette system:

Intel P4 3.0
FX 5900U
1024 Dual channel pc 3200 GeIL ram
80gb maxtor hdd

Her kommer mine scores så:
3DMARK03 : 4223
3DMARK01SE : 1261

Jeg forstår det simpelthen ikke?


2

mandag, 19. juli 2004, 07:30


Yeps, din 2003 score er noget lav men din 2001SE score er helt i bund. De plejer ellers at følges sådan rimeligt ad men ikke i dit tilfælde. Du har vel ikke glemt et 1 tal så det er 11261 du får i 2001SE? Det kunne godt tyde på du har glemt at rette på indstillingerne i egenskaber for grafikkortet, dvs deaktivere AA og AF samt vertical sync.


3

mandag, 19. juli 2004, 14:34


Hmm det kan skyldes mange ting... Men prøv at gå ind i din BIOS når du starter dit monstrum. Derinde skal du lige tjekke hvor mange mb
"grafic appaturesize" (ved ikke lige hvordan det staves.. hehe) står på... det skal stå på det halve af den ram mængde du har i maskinen.. i dit tilfælde 512 mb... Det skulle meget gerne sætte farten lidt op..

Jeg får selv 4922 i 3Dmark03
Mit system er følgende:
Athlon 1600XP (overclocket til 1600Mhz med en dejlig Zalman køler )
512 Mb pc133 ram
Gigabyte Radeon 9700 Pro (overclocket til 360/670
med en lydløs Zalman køler 8) )
IBM 80GB 7200rpm hardisk

som du nok kan se er mit system meget langsommere end dit men jeg får næsten samme score.. så der er noget helt galt hos dig..

-:::Half-life2 Coming Soon:::-

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Zeektrix" (19.07.2004, 14:36)


4

mandag, 19. juli 2004, 14:44


Det er yderst begrænset hvad det hjælper om der står 128 eller 256. Jeg mener ikke der er forskel når jeg ændrer det...


5

mandag, 19. juli 2004, 14:46


Citeret

Oprindeligt indlæg af Zeektrix
Hmm det kan skyldes mange ting... Men prøv at gå ind i din BIOS når du starter dit monstrum. Derinde skal du lige tjekke hvor mange mb
"grafic appaturesize" (ved ikke lige hvordan det staves.. hehe) står på... det skal stå på det halve af den ram mængde du har i maskinen.. i dit tilfælde 512 mb... Det skulle meget gerne sætte farten lidt op..

Jeg får selv 4922 i 3Dmark03
Mit system er følgende:
Athlon 1600XP (overclocket til 1600Mhz med en dejlig Zalman køler )
512 Mb pc133 ram
Gigabyte Radeon 9700 Pro (overclocket til 360/670
med en lydløs Zalman køler 8) )
IBM 80GB 7200rpm hardisk

som du nok kan se er mit system meget langsommere end dit men jeg får næsten samme score.. så der er noget helt galt hos dig..


Mener ikke der er nogen forskel på om der står 128 eller 256..

EDIT: Der var vidst nogen der var enige.. :D


E8200/4Ghz - Passive TRUE 120
Asus P5E
XFX HD5850 BE
4GB Corsair DHX PC6400
Samsung 1TB F3
Corsair TX650
Antec Solo

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Tarantula" (19.07.2004, 14:47)


6

mandag, 19. juli 2004, 16:42


har altid troet den skulle stå på det samme som gfx kortet havde af ram...jaja selvom det måske ikke hjælper det store så skal min snart op på 256 :)

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

7

mandag, 19. juli 2004, 16:50


Citeret

Oprindeligt indlæg af Zeektrix
Hmm det kan skyldes mange ting... Men prøv at gå ind i din BIOS når du starter dit monstrum. Derinde skal du lige tjekke hvor mange mb
"grafic appaturesize" (ved ikke lige hvordan det staves.. hehe) står på... det skal stå på det halve af den ram mængde du har i maskinen.. i dit tilfælde 512 mb... Det skulle meget gerne sætte farten lidt op..

Jeg får selv 4922 i 3Dmark03
Mit system er følgende:
Athlon 1600XP (overclocket til 1600Mhz med en dejlig Zalman køler )
512 Mb pc133 ram
Gigabyte Radeon 9700 Pro (overclocket til 360/670
med en lydløs Zalman køler 8) )
IBM 80GB 7200rpm hardisk

som du nok kan se er mit system meget langsommere end dit men jeg får næsten samme score.. så der er noget helt galt hos dig..


Vildt nok.. får kun lidt over 5.000.

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

8

torsdag, 22. juli 2004, 00:56


Da en af mine venner samlede en ny computer (en ret vild en) der fik han også en underlig lav score i 3dmark... og der hjalp det altså gevaldigt at sætte den op til halvdelen af hans ram mængde...

hvorfor får du ikke mere Alaza ?

hmm jeg tror at 3dmark03 lægger meget vægt på 3dkortet frem for resten af maskinen... det ku være forklaringen... din pc lyder ellers nice.. :P

-:::Half-life2 Coming Soon:::-

9

torsdag, 22. juli 2004, 01:08


fandt ud af mit problem - havde ikke installeret Intel Inf driverne til min P4

Det hjalp mig HEL VILDT!

Og selvfølgelig også lodret synkronisering fra

5964 ;)

Og argh, mente jeg så på hol.dk et sted hvor man kunne se hvad man skulle sætte den på - så ikke linket der var til den, men folk skrev "orv, 128 - det er jo lige det den skal stå på"

Skal se om jeg kan finde tråden til jer :) & tak for hjælpen pimpf :)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.