1

tirsdag, 10. februar 2004, 23:27


haysa.. jeg har lige kørt 3dmark 2001 fordi jeg synes min comp kørte lidt slow.. jeg fik 8000 med nvidia 40.72 driverne.. fik 7200 med de nyeste 53.04. mit system er dette :

P4 2400 @ 800 fsb, geforce4 ti4200, 512 pc 2700 kingston hyperx. burde jeg ikke kunne få mere ?


2

onsdag, 11. februar 2004, 00:09


jo det ville jeg mene, men prøv at sammen lign din score med nogle andre med samme kort og nogenlunde samme processor.

Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
Intel 320 128Gb SSD
2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
My flickr

3

onsdag, 11. februar 2004, 00:29


jo helt klart noget mere min server en P3-S/512.L2 1400@1600Mhz med et TI4200 og 1536 mb sdram får ca 10500

men prøv driver 44.03 det er den jeg brugte der
og husk chipsæt/mb driver

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "-:[CC]:-" (11.02.2004, 00:32)


4

onsdag, 11. februar 2004, 09:10


Ja det mente jeg godt nok.. prøver lige den driver du har brugt der...


5

onsdag, 11. februar 2004, 12:57


Det er alt for lidt! Den burde ligge på 11-12k


6

onsdag, 11. februar 2004, 17:54


Det forstår jeg ikke.. har prøvet med følgene drivere:

40.72 - 8030 point

44.03 - 7914 point

45.33 - 7981 point

52.16 - 7438 point

53.04 - 7260 point

som i kan se kører den bedst med de tidligere drivere.. Men synes da godt nok 8000 er for lidt ?
nogle forslag til hvorfor den er så lav ?


7

onsdag, 11. februar 2004, 18:23


jeg ved ik lige hvad der helt præcist ku være galt..

Hvor længe siden er det egentlig du Installerede OS?
Har du installeret Chipsæt drivere?
Har du slået AA fra?

Jeg tror en nem løsning ville være at Formatere og installere windoes igen... Det tar højst en time i alt med indstilling af diverse ting og installation af drivere...

AMD Opteron Dual Core
10x200mhz @ 10x250mhz 1,40 volt
DFI Lanparty UT NF4 expert ---+--- 1024 mb Mushkin Redline XP4000 /2-2-2- 6 @ 3,2 volt
Gainward 7800GTX --+-- HDA Digital X-Mystique 7.1 GOLD
2 x Maxtor DiamondMax 10 250GB

8

onsdag, 11. februar 2004, 18:31


For mig lyder det som om at du ikke har installeret AGP driveren till chipsættet.

HP Pavilion DV5-1214eo
Sony PlayStation3 40GB

9

onsdag, 11. februar 2004, 20:15


jeg har formateret system drevet for en måned siden. Så det er næsten lige gjort.. AA står til program.. skal den stå på deaktiveret ? eller er program godt nok ? jeg tjekker lige om AGP driverne er installeret.. Kunne være derfor..


10

torsdag, 12. februar 2004, 17:07


Citeret

Oprindeligt indlæg af ArcaneX
jeg har formateret system drevet for en måned siden. Så det er næsten lige gjort.. AA står til program.. skal den stå på deaktiveret ? eller er program godt nok ? jeg tjekker lige om AGP driverne er installeret.. Kunne være derfor..


Det kunne godt tyde på at det er problemet. Jeg havde selv et system før, der mindede meget om det du har, og der fik jeg nærmest identiske scores med dem du har fået, hvis jeg ikke installerede mine AGP drivers. Efter installation af dem, passede scoren med omkring 11k. :)

Corsair Carbide 500R Black - Corsair CX600M
ASUS Z87-K (C2) - i5-4670K
Crucial Ballistix SP 1600MHz CL9 16GB - ASUS GTX 770 OC
Samsung 840 Pro 256GB SSD - 2x500GB Seagate SSHD
Logitech diNovo Edge Bluetooth - Logitech G500
Dell UltraSharp 2407WFP - Dell UltraSharp 2007WFP

11

torsdag, 12. februar 2004, 17:09


Hm.. Jeg har ikke installere nogen AGP-driver her... Men det kører vist fint.

Så den driver er vel med i Chipset-driverne... Ellers er det skummelt. *G* :))


12

torsdag, 12. februar 2004, 17:15


okay.. det vil jeg lige prøve så engel.. ville bare mene den gjorde det automatisk ? Men lyder til det er løsningen... :D mange tak


13

fredag, 13. februar 2004, 07:06


Citeret

Oprindeligt indlæg af GrillRotten
Hm.. Jeg har ikke installere nogen AGP-driver her... Men det kører vist fint.

Så den driver er vel med i Chipset-driverne... Ellers er det skummelt. *G* :))

Den bliver installeret sammen med Intel chipset driveren....


14

fredag, 13. februar 2004, 09:35


Citeret

Oprindeligt indlæg af Maverick
Den bliver installeret sammen med Intel chipset driveren....


Som det også burde gøre... ;)


15

fredag, 13. februar 2004, 15:46


Citeret

Oprindeligt indlæg af GrillRotten

Citeret

Oprindeligt indlæg af Maverick
Den bliver installeret sammen med Intel chipset driveren....


Som det også burde gøre... ;)

Hehe - men det gør det vidst ikke med VIA og SIS :lame: ?(


16

onsdag, 18. februar 2004, 16:41


Citeret

Oprindeligt indlæg af ArcaneX
haysa.. jeg har lige kørt 3dmark 2001 fordi jeg synes min comp kørte lidt slow.. jeg fik 8000 med nvidia 40.72 driverne.. fik 7200 med de nyeste 53.04. mit system er dette :

P4 2400 @ 800 fsb, geforce4 ti4200, 512 pc 2700 kingston hyperx. burde jeg ikke kunne få mere ?


Jeg syns det er lige i underkanten, jeg får 11601 med nogenlunde samme system!!!

Don't get mad, get even...

17

onsdag, 18. februar 2004, 17:04


Citeret

Oprindeligt indlæg af Maverick

Citeret

Oprindeligt indlæg af GrillRotten

Citeret

Oprindeligt indlæg af Maverick
Den bliver installeret sammen med Intel chipset driveren....


Som det også burde gøre... ;)

Hehe - men det gør det vidst ikke med VIA og SIS :lame: ?(


Den bliver også installeret med VIA'a 4in1 drivere.

Abit AA8XE, 3Ghz@4,2Ghz, Leadtek 6600GT Extreme, 2 X 512Mb Corsair XMS PC5400,
2 X WD 160Gb Raid Edition, OCZ Powerstream 520

18

onsdag, 18. februar 2004, 17:23


Citeret

Oprindeligt indlæg af Maverick

Citeret

Oprindeligt indlæg af GrillRotten

Citeret

Oprindeligt indlæg af Maverick
Den bliver installeret sammen med Intel chipset driveren....


Som det også burde gøre... ;)

Hehe - men det gør det vidst ikke med VIA og SIS :lame: ?(


VIA gør den vist, ja, men med SIS gør den ikke. Der skal AGP driveren installeres manuelt bagefter, hvilket egentlig er lidt tamt. :rolleyes:

Corsair Carbide 500R Black - Corsair CX600M
ASUS Z87-K (C2) - i5-4670K
Crucial Ballistix SP 1600MHz CL9 16GB - ASUS GTX 770 OC
Samsung 840 Pro 256GB SSD - 2x500GB Seagate SSHD
Logitech diNovo Edge Bluetooth - Logitech G500
Dell UltraSharp 2407WFP - Dell UltraSharp 2007WFP

19

mandag, 23. februar 2004, 21:23


Jeg får 11600 med mit, det er ikke meget meget bedre en dit system.. du burde minimum få 9500-10000

Don't get mad, get even...

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.