Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 9. juni 2011, 13:07


Nogen der ved om 3Dmark11 er begyndt og genkende SLI?
kan nemlig ikke få mine 2 x 460GTX til og blive genkendt...


2

torsdag, 9. juni 2011, 13:22


Citeret

Oprindeligt indlæg af Skidefranz
Nogen der ved om 3Dmark11 er begyndt og genkende SLI?
kan nemlig ikke få mine 2 x 460GTX til og blive genkendt...


mig bekendt har 3DMark næsten altid understøtter SLi, så måske det er dig som har lavet fejlen?

hva består resten af dit system af og du køre nok Windows 7 ka jeg regne ud :razz:




3

torsdag, 9. juni 2011, 14:22


Brug gpu-z allerførst til at se om det er enabled. Det står allernederst i programmet.

http://www.techpowerup.com/gpuz/

Mvh
Sam

Intel I7-5820K, MSI X99S gaming7 Polimatech Megahelem 2 Bitfenix Spectre 120mm ,Crucial 4x4GB Sport 24ooMhz DDR4 ram,Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, Win 10 64 bit.

4

torsdag, 9. juni 2011, 17:38


3DMark11 skalere fint med SLI og Crossfire så der er noget galt med dit setup.

MSI P67-GD80 - Intel Core I7 2600K - Team Xtreme 2400 MHz 2x2 gb - Sapphire HD5870 1GB - Coolermaster Silent Pro 1000 watt - 2x Samsung F1 750 gb i RAID0

Cooling ---> H2O - Dice - Ln2

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.