Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 12. februar 2010, 15:45


Hvorfor oplever jeg lige pludselig at jeg for halv score i enhver 3DMark?
Ville lige prøve 3DMark igennem med de gamle kort inden jeg fik det nye, og kan så til stor ærgelse se at jeg kun får halv point.
Har ikke installeret nogen anden driver, så undrer mig en del.
Og i nvidias kontrolpane er mine graikkort stadig i SLI.

EDIT: Det eneste jeg har pillet ved i mellemtiden, er spændingen til CPU. Har haft den godt nede, og der efter oppe på et normalt nevau igen, men det burde da ikke have indflydelse på grafikkortene.. Eller hvad?

MB: Asus Rampage V Extreme, CPU: I7 5820K@4.4Ghz, Ram: 4x4Gb Corsair PC2400
PSU: Corsair HX1000watt, GFX: Asus Gtx970 Strix OC, Main-HDD: 1x Samsung 850Pro, 250Gb

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "urbananen" (12.02.2010, 15:54)


2

fredag, 12. februar 2010, 16:57


Ah, det løste sig..
Fik afinstalleret alle Nvidia-drivere, lidt Asus-programmer, og aktiveret LLC i Bios..
Installeret ny driver, og så fungede det igen.

MB: Asus Rampage V Extreme, CPU: I7 5820K@4.4Ghz, Ram: 4x4Gb Corsair PC2400
PSU: Corsair HX1000watt, GFX: Asus Gtx970 Strix OC, Main-HDD: 1x Samsung 850Pro, 250Gb

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.