1

fredag, 23. januar 2009, 08:02


Hej igen

Jeg har nu fået installeret mit nye mce

Ram = http://edbpriser.dk/Products/Listprices....Area=&Soegeord=
Cpu = http://edbpriser.dk/Products/Listprices....Area=&Soegeord=
Bundkort = http://edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=477350
Disk = http://edbpriser.dk/Products/Listprices....&Soegeord=green

Og det spiller bare max indtil jeg prøvede at køre diverse test app.
3dmark2005 = 2300 point
3dmark 2006 = 1300 point
pcmark vantage = 3900 point

Hvad kan der være galt , mener den burde have meget mere i 3dmark app. Har fundet en anden test hvor den får 15000
http://www.motherboards.org/reviews/motherboards/1827_1.html

Alt ser rigtigt ud under system og ling. Det er udmilbart mit 3d som ikke performer. har installeret directx 10.0 og den nyeste nvidia driver 7.15.11 til geforce 9300 onboard. Maskinen kører standart og alt er fint i enhedshåndtering.

Min 2,5 år gamle hp dv9266 intel duo t5500 1.600 mhz og geforce go 7600 for feks 3300 i 3dmark2005.

Har nogen en ide eller har samme bord og har en test resultat med 3dmark.


2

fredag, 23. januar 2009, 14:23


Dine links til cpu og ram virker ikke.

Kunne være pga du har langsommere cpu og ram, nu bruger de også 2 raptor diske hvilket også hjælpe lidt jo.. =)

prøv lige og kør Aquamark og se hvad du går der?.. =)

If you make it idiotproof then some will just make a better idiot.. =P

Asus Maximus III Gene
I7 - 860@4Ghz Corsair H70
Gainward GTX470
Corsair Dominator GT PC17066 4 x 2GB
Creative SB X-Fi XtremeMusic
OCZ Vertes 3 + Intel x-25 m80 2.Gen Triple boot: Lion, W7,Ubuntu
Dell U2711 + vertical Samsung SyncMaster 226BW

3

lørdag, 24. januar 2009, 11:00


Jeg har nu fået installeret mit nye mce (asus p5N7a-vm - Intel E8400)

Ram = http://edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=393166&se archArea=&Soegeord=

Cpu = http://edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=419451&se archArea=&Soegeord=e8400

Bundkort = http://edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=477350
Disk = http://edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=478925&se archArea=&Soegeord=green

Og det spiller bare max indtil jeg prøvede at køre diverse test app.
3dmark2005 = 2300 point
3dmark 2006 = 1300 point
pcmark vantage = 3900 point

Hvad kan der være galt , mener den burde have meget mere i 3dmark app. Har fundet en anden test hvor den får 15000
http://www.motherboards.org/reviews/motherboards/1827_1.html

Alt ser rigtigt ud under system og ling. Det er udmilbart mit 3d som ikke performer. har installeret directx 10.0 og den nyeste nvidia driver 7.15.11 til geforce 9300 onboard. Maskinen kører standart og alt er fint i enhedshåndtering.

Min 2,5 år gamle hp dv9266 bærbar intel duo t5500 1.600 mhz og geforce go 7600 for feks 3300 i 3dmark2005.

Har nogen en ide eller har samme bord og har en test resultat med 3dmark.


Fejl fundet :

Fandt selv fejlen. Jeg havde monteret dual ram muduler som værende single mode. Dette har særligt betydning når grafikkort gør brug af den normale fysiske ram.

Og det spiller bare max indtil jeg prøvede at køre diverse test app.
3dmark2005 = 2300 point er nu = 3900
3dmark 2006 = 1300 point er nu = 1900
pcmark vantage = 3900 point har ikke prøvet igen.

Maskinen kører ellers kanon og kan sagtens nøjens med en 120 watt strømforsyning.

mvh lars


4

onsdag, 28. januar 2009, 18:47


Jamen tillykke med det så. :idea:

Core i7 I7-3770k 3500@4800 Siberian Tiger II
Gigabyte GA-Z77X-UD3H
Corsair Vengeance 4 x 4 GB 1866MHZ
Intel Solid-State Drive 520 series 240GB
1000gb Seagate 7200.10 (lager)
Gigabyte GV-R797OC-3GD
T&T 850watt
LG GGWH20L Super Multi Blue
Windows 7 Ultimate

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.