Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 4. november 2008, 13:57


Efter en formatering ville jeg downloade 3dmark06, det gik fint men programmet ville ikke accepter min registrerings kode(købt i august).
Ok tænker jeg det er noget galt hos futuremark kan registrere en anden dag. Men så gider det ikke starte op, skriver at openal32.dll ikke kan findes og det muligvis kan løses ved at gen installere, det har jeg nu gjort et par gange uden resultat.
Har downloadet openAl fra forskellige sites, men det har intet hjulpet. Har læst det kunne være fordi man skulle installere som admin, men efter som jeg er eneste bruger er det jo naturligvis mig der er admin?

Hvad kan der være galt?

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

2

tirsdag, 4. november 2008, 16:29


Der er et fix til 06, det hjalp mig: Futuremark 8)

FX 8350 Win 7
4 x 4096 MB Corsair Vengeance 1866 MHz
GB R9 290X 4 GB Asus Sabertooth 990 Fx
240 GB Samsung 840 SSD 1 TB Hitachi 750 GB Samsung F1

LG 4163b DVD + - r/rw og DVD ram
Samsung S23A700D Fractal R4
Steelseries Apex, G602 mus, osv
.

3

tirsdag, 4. november 2008, 18:10


Har funde ud af det, når man downloader openAl er der to filer man kan åbne og åbnede den forkerte. De ser godt nok identiske ud, men det hjalp :D

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

4

mandag, 2. februar 2009, 19:47


Jeg har samme problem kan ikke finde OpenAL32.dll.

Jeg har prøvet:

- at geninstallere

- at hente og installere OpenAL.

- at hente dll filen og omdømme den gammel fil.(windows32)

- og køre som administrator.

- kopiere openAL32.dll og sæt ind i 3dmark06

3dmark06 driller helt vildt når det kommer til 64bit vista...


Seneste tests og artikler

1

In Win D-Frame Mini

En ny dag, et nyt kabinet komm
Læs Mere

0

HIS Multi-View USB Portable Docking

Tweak.dk bevæger sig i dag ind
Læs Mere

0

Cambridge Minx Air 200 trådløs højttaler

Musikstreaming er kommet for a
Læs Mere

0

Fractal Design Integra M - 750 Watt

Du husker måske sidste gang vi
Læs Mere
Seneste nyheder

0

PlayStation Danmark støtter Movember

Playstation - nu med overskæg
Læs Mere

0

Ny gammel PC

Ny brugt PC med sammen garanti
Læs Mere

0

MSI klar med MSI GTX 970 GAMING Lite

Knap har MSI GTX 970 GAMING fo
Læs Mere

1

Specifikationerne på Sony Xperia Z4 lækket

Jungletrommerne buldrer allere
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.