Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 22. marts 2008, 16:52


Hej drenge.

Jeg sidder ved en pc som ikke kan oprette forbindelse til nettet første gang man tænder den. Man skal genstarte den 1 til 2 gange før der er forbindelse.

Pc'en er installeret med Win Xp Pro og internetudbyderen er Perspektiv Bredbånd 20/2 mbit. Modemet er et D-Link DSL-300T forbndet med kabel.

Der er installeret AVG og Antivir samt Spybot. Der er ingen virus at finde.

Problemet er øjensynlig på mystisk vis opstået af sig selv.

- Hvad kan være galt??

På forhånd tak.


Abit AW9D-MAX
Core 2 Duo E6600 @ 3,4GHZ / Scythe Infinity
4GB Kingston HyperX PC6400
XFX 8800 GTS 512MB
1TB Samsung / 250GB Samsung
Soundblaster X-Fi Extreme Music
Sennheiser HD650

Antec P180b
Chill Innovation 510W
Hanns G 28" LCD

2

lørdag, 22. marts 2008, 18:21


Hejsa

måske en ny driver til netkortet det kunne være der hunden lå begravet. har selv en maskine som ikke kan gå på nettet før den er blevet genstartet så det er mit gæt har dov ikke haft tid til at kigge på min maskine enu.

PSU Corsair TX750W & ASUS P5QD Turbo
INTEL Core 2 Quad Q9550 & ZALMAN CNPS9900A LED
4 x 2 GB DDRII Corsair Dominator PC2-8500 C5
ASUS Geforce GTX 560 Ti 1024 MB
Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic & LG Blue-Ray DVD R/RW
400 GB Samsung 7200rpm SATA2 & 1000 GB Samsung 7200rpm SATA2
OS: Ubuntu 13,04 x64 & Win 8,1 Pro x64

3

lørdag, 22. marts 2008, 18:26


tak. jeg prøver at hente den nye nforce driver (bundkortet er et asus a8n-e m. nforce4).


Abit AW9D-MAX
Core 2 Duo E6600 @ 3,4GHZ / Scythe Infinity
4GB Kingston HyperX PC6400
XFX 8800 GTS 512MB
1TB Samsung / 250GB Samsung
Soundblaster X-Fi Extreme Music
Sennheiser HD650

Antec P180b
Chill Innovation 510W
Hanns G 28" LCD

4

lørdag, 22. marts 2008, 19:22


Vis det ikke virker så prøv at Formatere og instalere pisset fra ny :9xo

Asus Z97-P | CM Devastator 2 | Asus GTX 780 DirectCU ll OC @ 1254mhz
Core I7 4790K @ 4.70 Ghz |
Crucial Ballistix SP 16GB 4x4GB DDR3 @ 1866CL10

Custom mod AIO Antec H620 Kuhler + Northq Siberian tiger Dual rad/pump loop
Coolermaster 600 watt | Bitfenix Nova
Samsung 951 M.2 128GB PCIE SSD | 320GB Samsung 2.5 HDD


Ældre ST9320320AS 320GB HDD'ER SØGES!!!

5

søndag, 23. marts 2008, 13:00


Hejsa

ok nu er det et ja hvordan skal jeg sige det et adon kort jeg har problemer med og ikke det onbord på den maskine af min

PSU Corsair TX750W & ASUS P5QD Turbo
INTEL Core 2 Quad Q9550 & ZALMAN CNPS9900A LED
4 x 2 GB DDRII Corsair Dominator PC2-8500 C5
ASUS Geforce GTX 560 Ti 1024 MB
Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic & LG Blue-Ray DVD R/RW
400 GB Samsung 7200rpm SATA2 & 1000 GB Samsung 7200rpm SATA2
OS: Ubuntu 13,04 x64 & Win 8,1 Pro x64

6

søndag, 23. marts 2008, 13:25


har du kigget din firewall igennem om det er den der spærre for internet altså avg/windows firewall?


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.