Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 21. marts 2008, 10:29


I Windows Explorer (Windows XP SP2) har man mulighed for bestemme hvordan ens mapper og filer skal vises. Det kan f.eks. være: "Store ikoner" "Detaljer" "Oversigt" "Ikoner med filoplysninger" med videre.

Når jeg browser rundt i mine filer foretrækker jeg at køre i den fremvisnings metode i Windows Explore kaldet "Detajeret" hvor filerne får små ikoner og en detaljeret beskrivelse - samtidig med at det giver et rigtig godt overblik.

Dog skal jeg hele tiden sige til mapperne at den skal vises som "detaljeret" da den glemmer det, dette skal jeg også gøre ved nye mapper jeg browser.

Jeg har søgt i mappeindstillinger men kan ikke finde en funktion, så alle mapper jeg browser via min computer vises som "detaljeret".

Har jeg overset funktionen eller er der en anden måde jeg kan få afhjælpet mit problem?

På fårhånd tak,
Martin

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "martinonline" (21.03.2008, 10:31)


2

fredag, 21. marts 2008, 10:36


Jeg fandt selv svaret ved at google lidt på engelsk.
http://ask-leo.com/how_do_i_get_windows_…by_default.html

Her er også en video, hvis andre skulle få brug for det:
http://ask-leo.com/videos/explorersettings.wmv

(Jeg postede dette svar så andre kan få nytte af dette, hvis der f.eks. bliver søgt på det samme emne på tweak.dk som jeg har oprettet)

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "martinonline" (21.03.2008, 10:37)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.