Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 14. marts 2008, 17:18


Min far's bærbar har et yderst mystisk problem når han vil benytte touchpad'ens scroll funktion (køre fingeren op/ned i højre side af pad'en). Hvis han gør det i Firefox flyttes markøren over på scroll baren automatisk, og flytter sig IKKE tilbage når han så stopper med at scrolle, hvilket selvfølgelig er vildt irriterende.

Der er intet problem i IE 6, og jeg har været ved at kigge FF's settings samt touch pad'ens settings igennem uden held. Desuden havde et reinstall ingen effekt heller. Er der nogen der ved hvordan man kan fixe dette højst irriterende problem? Nu har jeg endelig fået ham over på Firefox siden, så en lille ting som scroll skal jo ikk få ham over til IE igen :crazyeyes:

B&W DM683 - B&W HTM62 - Onkyo TX-NR616 - Samsung UE55ES7005 - Synology DS212 - PlayStation 4 - OpenElec @ Rpi2

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.