Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 18. februar 2008, 20:47


Hey,

har en kammerat med bundkortet ASUS P5B og 2 x 6600GT kort magen til hinanden. Selve kortene har kørt sli før dog på et amd64 baseret bundkort.

Hvordan aktivere man SLI-mode på Intel har hentet nyeste driver til kortene dog har jeg ikke fået mulighenden for "enable Sli-mode" i nvidia´s kontrol panel. Begge kort bliver fundet uden probs.

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=14515&sid=[/IMG]

2

mandag, 18. februar 2008, 22:42


Officielt understøtter Intel chipset (undtaget skulltrail) ikke SLI de understøtter så ATI's Crossfire i stedet, der er forskellige folk rundt på nettet som siger at de har fået det til at virke med nogle hackede nVdia drivere.


3

mandag, 18. februar 2008, 22:48


Mener det var 7x00 serien der var nogle hackede drivere til, om de understoettede aeldre kort ved jeg ikke, men proev at soeg lidt paa google.


4

tirsdag, 19. februar 2008, 09:17


Citeret

Oprindeligt indlæg af noxon
Mener det var 7x00 serien der var nogle hackede drivere til, om de understoettede aeldre kort ved jeg ikke, men proev at soeg lidt paa google.


Hvis de virker er de jo stadig oldgamle, det var de allerede dengang.
Jeg tror næppe det komemr til at virke lige med det første..


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.