Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 1. januar 2008, 15:07


Hej.

1. Jeg har en bærbar med vista, den har jeg fået en del spyware på jeg har prøvet alle programmer jeg kender til at fjerne dem med. Norton antivirus, spy sweeper, Ad-Watch osv. Og igen af dem har kunne fjerne dem helt, men nu er de også begyndt at komme ud på min stationer computer med xp og jeg har ikke været inde på alle mulige F... hjemme sider som nogen sikkert vil sige at det er derfor de er kommet nej jeg har ikke været inde på alle mulige porno hjemme sider og alt sådan noget. På den stationer har jeg kun spillet counter-strik-soures for det var dag 2 jeg havde den der kom der allerede spyware på den. Hvordan er det kommet der ud fra min bærbar til den stationer.

2.Jeg har tænkt mig at formatere min bærbar for at fjerne den 100% fra min harddisk da jeg vil mene at det er den sidste udvej men jeg har ingen instalition cd så hvad gør jeg for ikke at fjerne styresystemet for det er jo lidt dyrt og skulle hen og købe nyt vista . Og samme problem har jeg ved min stationer jeg er vel nødtil at formatere den også for at fjerne det helt på den også, men har heller igen cd til den som er Xp men jeg har en backup på 6 cd kan jeg bruge dem til noget.

Håber i kan hjælpe mig. (sorry hvis der er en del stavefejl)

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "andershd" (01.01.2008, 15:46)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.