1

lørdag, 11. oktober 2003, 11:28


Nogen der har problemer med Omega driverne ?
Jeg kan slet ikke indstallere nogen af dem?
Den mangler en eller anden language fil?
Kører win2000.


2

lørdag, 11. oktober 2003, 13:00


Lyder sgu lidt underligt. Har aldrig haft problemer med dem før. Har du husket at fjerne de gamle Cat-drivere?


3

lørdag, 11. oktober 2003, 14:38


Citeret

Originally posted by Bauner
Lyder sgu lidt underligt. Har aldrig haft problemer med dem før. Har du husket at fjerne de gamle Cat-drivere?


Ifølge Omega himself,skulle det ikke være nødvendigt.
Blot skal man fjerne Ati kontrolpanel,så skulle Omega driverne overskrive alt andet.


4

lørdag, 11. oktober 2003, 15:11


Citeret

Originally posted by sam

Citeret

Originally posted by Bauner
Lyder sgu lidt underligt. Har aldrig haft problemer med dem før. Har du husket at fjerne de gamle Cat-drivere?


Ifølge Omega himself,skulle det ikke være nødvendigt.
Blot skal man fjerne Ati kontrolpanel,så skulle Omega driverne overskrive alt andet.

I know, men nu er det jo Windows vi snakker om, så jeg har altid fjernet hele lortet inden jeg smed noget nyt på :O


5

lørdag, 11. oktober 2003, 15:18


Citeret

Originally posted by Bauner

Citeret

Originally posted by sam

Citeret

Originally posted by Bauner
Lyder sgu lidt underligt. Har aldrig haft problemer med dem før. Har du husket at fjerne de gamle Cat-drivere?


Ifølge Omega himself,skulle det ikke være nødvendigt.
Blot skal man fjerne Ati kontrolpanel,så skulle Omega driverne overskrive alt andet.

I know, men nu er det jo Windows vi snakker om, så jeg har altid fjernet hele lortet inden jeg smed noget nyt på :O


hehe true
prøver lige igen


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.