1

torsdag, 9. oktober 2003, 20:14


Lol he...

Nu skulle jeg lige teste den nye Catalyst 3,8

Først vil jeg lige spørge:

Når i tester i 3dmark sætter i så høj ydeevne inde i kontrolpanel eller høj kvalitet (som man jo noramlt spiller med), altså om det giver nogen særlig stor forskel, i forstrukket tekstur og i mipmap detaljegrad.

Det er fordi at jeg plejer normalt at sætte selvfølgelig AA og AF fra nårjeg tester 3dmark men beholder den høje kvalitet på forstrukket og mipmap.

Så her da jeg downloade 3,8, hvor man kan lave profiler for indstillingerne satte jeg det da lige til høj ydeevne i stedet.

Og wupti jeg steg fra 14700 til 15500point.

Jeg ved ikke om ydelse er fra at jeg satte høj ydelse eller om det er fra 3,8'eren.. !?!? hvilke indstillinger bruger i når i tester??

Abit IC7

4* 256 Kingston HyperX PC3500

Sapphire 9800pro Ultimate Edition 128mb + (Zalman "F2")

Pentium 4-C 2,8ghz (SP-94+92mm Zalman "F2")

Audigy2

2

torsdag, 9. oktober 2003, 20:23


Det var ikke meget har lige fået 16817 :D (steg lige over 1000 point med mine nye ram :D )

cpu : E6850 3.0ghz
mb: Asus p5k-e wifi
gfx:Bfg 8800 gts oc2 640mb
ram: 2*2gb corsair extreme
psu: chill innovation 510w
mus: razer Copperhead @ razer mantis speed
cod4 nick: #DD|RAZOR

3

torsdag, 9. oktober 2003, 21:08


Jeg har heller ikke Oc'et CPU og ram (endnu)

Abit IC7

4* 256 Kingston HyperX PC3500

Sapphire 9800pro Ultimate Edition 128mb + (Zalman "F2")

Pentium 4-C 2,8ghz (SP-94+92mm Zalman "F2")

Audigy2

4

torsdag, 9. oktober 2003, 23:17


Citeret

Originally posted by Leffons
Jeg har heller ikke Oc'et CPU og ram (endnu)
hmm skulle du så ikke rette din signatur ;)

cpu : E6850 3.0ghz
mb: Asus p5k-e wifi
gfx:Bfg 8800 gts oc2 640mb
ram: 2*2gb corsair extreme
psu: chill innovation 510w
mus: razer Copperhead @ razer mantis speed
cod4 nick: #DD|RAZOR

5

fredag, 10. oktober 2003, 11:31


Ups jo :)

Abit IC7

4* 256 Kingston HyperX PC3500

Sapphire 9800pro Ultimate Edition 128mb + (Zalman "F2")

Pentium 4-C 2,8ghz (SP-94+92mm Zalman "F2")

Audigy2

6

lørdag, 11. oktober 2003, 09:47


Synes den der VPU recover fucker helt op på min maskine.

Den benytter den hver 10 minut, som resulterer i at skærmen hænger totalt indtil den har "gendannet" ens gfx-indstillinger.

Prøver at geninstallere og hvis det ikke virker er det tilbage til Omega ;)


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.