1

tirsdag, 12. juni 2007, 18:13


Heya.

Så fik jeg endeligt nyt kort 8800 GTX, regnede med det ville forbedre min fps, og gøre spillet mindre "laggende" men gsus den ligger kun på 5-14 fps. Sjovt nok så ændre det sig ikke særligt meget hvis jeg fyre den op i max inst i wow, eller hvis jeg sænker den til low i alt. ?!?

System
CPU: Pentium D 3,0
2GB drr2 533 4200
Inno 8800 GTX 768mb ddr3
Main : AsusP5LD2 SE
650w power supply.
200gb hd 8200rpm

Har prøvet følgende:
Slettet alle driver jeg kunne finde ( reinst) Virkede ikke
Reinst wow + driver igen Virkede ikke
Virusscan + adware Virkede ikke
Brugt cd driver Virkede ikke

Regner stærkt med det ikke er min comp der er for slow, for syntes nu selv den er fin nok.
Pls help .


2

tirsdag, 12. juni 2007, 18:21


Hvad med format c? :) eller lav en ny lille partition og teste på.

Asus P5N-E Sli nForce 650i --------------------- Aerocoool Extremengine T3
Geforce 8800GTS 320MB Inno3D ------------------------ WD 160GB SATAII
Core 2 Duo E6400 2,1 @ 2,6 GHz ----------------------- Samsung DVD±RW
Cosair Twin 2 x 2048 PC5400 ------------------------------- SHG PSU 500W

3

tirsdag, 12. juni 2007, 18:26


Ja format er overvejet, men hvad er det du mener med en partition?
Og mener du så jeg skulle smide spillet derover på eller?


4

tirsdag, 12. juni 2007, 19:32


Er der ikke nogle gange nogle server lags ting noget i WoW (Kender ikke noget til WoW)

Men ellers så ja til at trække WoW skulle der ikke rigtig så meget til dog skal du vide at din CPU er en stor flaskehals, men ikke noget som skulle have nogen betydning i wow...


5

tirsdag, 12. juni 2007, 20:08


Citeret

Originally posted by Svan
Er der ikke nogle gange nogle server lags ting noget i WoW (Kender ikke noget til WoW)

Men ellers så ja til at trække WoW skulle der ikke rigtig så meget til dog skal du vide at din CPU er en stor flaskehals, men ikke noget som skulle have nogen betydning i wow...


Korrekt, det har ingen betydning. +60fps konstant skulle du gerne i byerne

ASUS P8P67 PRO B3, Socket-1155 - Zalman CNPS9900
Intel® Core? i5-2500K Processor @ 4ghz
Corsair Vengeance? DDR3 1600MHz 8GB CL9
MSI GeForce GTX 560Ti 1GB
2x1,5TB WD - 4x 2TB Samsung HDD's
Cooler Master CM 690 II Advanced - Corsair HX 750W
BenQ 27" LED GW2760HM


6

tirsdag, 12. juni 2007, 22:18


Kører selv med alt på maks (også AF og multisample) ved 1680*1050.
Det giver omkring 40fps i byerne.

Så din burde kunne også.

Det lyder som et driver problem, enten chipset eller GFX.

[Workstation]Intel i7-2600K
Asus Maximus IV Extreme-Z
Corsair 1600 MHz Vengeance 4x4 GB
Gainward 780 GTX Phantom-> BenQ 24" XL2410T 120Hz & BenQ 27" M2700HD
Samsung 850 Evo 256GB (System)
Samsung 850 Evo 512GB (Games)
4x4TB (Storage)
Roccak Kave XTD 5.1 Digital | Roccat Kone XTD | Logitech G15
Corsair 800D | Corsair HW850

7

onsdag, 13. juni 2007, 09:30


Dengang jeg prøvede wow, kan jeg huske det kørte af lort i window mode, hvis winamp var maksimeret, eller hvis jeg havde AA eller AF på, i full screen kørte det dog fint.

Til noget helt andet, den cpu begrænser dit gfx SÅ meget...


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.