Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 10. juni 2007, 22:18


Jeg har fået 3 internet og med 3 der kører man åbenbart igennem deres svenske afdelings dhcp server for bl.a. DR og SF-Film genkender min IP adresse som værende svensk?!?
(og jeg bor altså i København..)

Nogen der kender en dansk gratis proxy server jeg til nøds kan bruge når jeg vil se DR DK TV??-alternativet er at forsøge sig med en USB DVB-T modtager på et tidspunkt...


2

søndag, 10. juni 2007, 22:21


Det vil være svært at finde en gratis dansk proxy... Når du så finder en, tjaa... masse begrænsninger og skod hastighed.


Jeg ville derimod kontakte dr eller 3 og fortælle dem om dette SERIØS problem som nok rammer hele dk, eller ikke mindst sjælland så.


3

søndag, 10. juni 2007, 22:25


Citeret

Originally posted by GiZzZa
Jeg ville derimod kontakte dr eller 3 og fortælle dem om dette SERIØS problem som nok rammer hele dk, eller ikke mindst sjælland så.


DR kan ikke rigtig gøre for det, det er 3 der har op til flere problemer i hele den måde de har skruet deres Turbo3 net sammen (jeg har en tråd kørende i Hardware der løbende bliver opdateret med fejl).

Men at kontakte tøserne i 3's kundeservice får jeg nok ikke meget ud af - ville meget hellere have en tekniker i røret eller en administrator af en slags som rent faktisk kan gå videre med det (men dem kan man ikke få numre eller mail adresser på sådan lige umidelbart sådan som 3 er bygget op)

:crazyeyes:


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.