Program til styring af skærm position?

  • Hej


    Jeg har mit mediecenter sat til et 32" Toshiba fladskærms tv, men tv'et tilbyder ikke nogen mulighed for at bestemme bredde og højde af billedet via OSD ligesom alm computerskærme gør det, og det ærger mig lidt, eftersom jeg mangler noget af billedet hele vejen rundt.


    Problemet er der kun når jeg ikke bruger mediecenter software'en, for deri kan jeg sætte den til automatisk, at tilpasse billedet til skærmen, så det hele kommer med.


    Nogen der ved, om der findes et andet program, der kan ordne dette? - Sådan at jeg på skirvebordet, og når jeg spiller, kan få hele billedet med. For det er sq lidt ærgeligt, når man f.eks. spiller WoW, at halvdelen af bundlinien, og hele titan-baren i toppen er væk.... :boxed:



    På forhånd tak :cheers:

  • Quote

    Originally posted by Zulu
    Dit TV kører med overscan og kan så vidt jeg ved ikke ændres på det TV. At TV'et ikke understøtter 1:1 pixelmapping er vel også noget af det eneste dårlige ved det TV - specielt til prisen.


    http://en.wikipedia.org/wiki/Overscan


    Prøv at se trådene her:
    http://www.recordere.dk/forum/forum_posts.asp?TID=13400
    http://www.recordere.dk/forum/forum_posts.asp?TID=13770


    Ok, så kommer der 2 spørgsmål :)



    1: Hvordan kan mediecenter softwaren så gøre så billedet passer?
    2: Er det rigtig nok opfanget, hvis jeg forstår det som om, at det bedste jeg kan gøre er, at sætte grafikkortet til at output'e 720p?



    Tak so far :cheers:

  • Jeg ved ikke præcis hvordan MCE gør det, men jeg kunne forestille mig at den har så stor en kant, så du ikke oplever overscan, eller også er der en mulighed for at skrumpe billedet så overscan modvirkes.


    Men prøv med 1280x720 og se hvordan det ser ud.
    Kører du 1360x768 nu?

  • Quote

    Originally posted by Zulu
    Jeg ved ikke præcis hvordan MCE gør det, men jeg kunne forestille mig at den har så stor en kant, så du ikke oplever overscan, eller også er der en mulighed for at skrumpe billedet så overscan modvirkes.


    Men prøv med 1280x720 og se hvordan det ser ud.
    Kører du 1360x768 nu?


    jeg kører 1280x720...