Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 6. februar 2007, 21:43


Hej Tweak.

Jeg er træt af mit vista :(

Det som om det fryser, men dog ikke alligevel. Jeg kan godt bruge media centeret, men f.eks mit display i antec fusion kabinet fucker (Den står bare stille).

Hvergang maskinen fryser mister netkortet ligeledes forbindelsen og er ikke mere på nettet / netværket. Der står at forbindelsen er "Begrænset / ingen forbindelse"

Jeg har prøvet : Ipconfig /release & Ipconfig /renew , men dette virker ikke! Når jeg har genstartet maskinen får den så IP fra dhcpén igen!

I løbet af natten / et par timer fryser den så pludselig igen / taber forbindelsen! Ved i hvad jeg kan gøre? Tak!


2

onsdag, 7. februar 2007, 07:45


Hmm, jeg er ikke sikker på det med frysningen, men når du mister netforbindelsen, så prøv at sætte den i dvale og væk den igen. Så burde du have din forbindelse. Virker ihvertfald med mit ULi

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=12735&sid=[/IMG]

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.