Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

21

torsdag, 5. oktober 2006, 23:47


Citeret

Originally posted by dB1

Citeret

Desværre kommer jeg nok til at holde mig til XP... der er alt for meget sikkerhed i Vista til at jeg gider mosle rundt med det.


Hehe, det er faktisk rigtig - i Vista er der rigtig meget sikkerhed.
Kan lige nævne 3 hurtige:

1) Skal du slette en fil så skal du godkende 2-3 gange selvom du bruger en Administrator profil (den opretter nemli kun en slags pseudo-administrator profil hvorfra du så kan komme ind i den egentlige administrator profil ved at godkende et hav af ting).

2) Man kan heller ikke lave screenshots sådan bare lige - kom pludselig pudsigt nok efter en update, kort efter jeg havde læst et sted, noget med at man kunne kopiere HD-DVD'er ved at taste et utal af gange på PrintScreen mens man afspiller en sådan film.

3) Microsoft udelukker muligheden for at installere mange af de store sikkerhedspakker til fordel for deres egen OneCare pakke, selv i 32-bit udgaven (dét håber jeg de fjerne inden RTM udgaven kommer!)

:boxed:


Alt det der med det integrerede DRM, PVP-OPM, HDCP og at MS tjekker en i hoved og røv fordi man har installeret Vista, det gider jeg simpelthen ikke. Det kommer sku for tæt på, hvis man ikke selv må bestemme hvad der ligger på ens pc..! Og sætte kunderne i det dilemma at skulle købe nyt hardware ( skærm evt gfx er ik helt sikker på om gfx også skal understøtte det ) for at kunne se fx ægte High Definition på sin pc, hvor man så kan blive nødssaget til at se det i en dårligere version pga skærmens "inkompatabilitet", bare fordi den "gamle" TFT man fx købte for en måned siden ikke understøtter fx HDCP.. Lamt.
Jeg er personligt imod alle former for DRM som det ser ud idag. Selvfølgelig skal firmaet /personerne der har rettighederne til et stykke musik / film whatever, være istand til at beskytte deres produkt når de sælger online. Men når det går ud over brugerens mulighed for at benytte dette produkt, og brugerne overhovedet ikke "ejer" det på samme vilkår som vi nu fx ejer en ganske almindelig CD. Synes virkelig Apples Itunes shop snyder folk for groft.. Heldigvis har DVD-Jon vist også været inde og pille lidt i det, så man kan benytte sit musik indkøbt fra itunes shoppen fuldud.
Når vi snakker om det, så læste jeg lige en god artikel om DRM på computerworld. Clicky

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "JakobPP" (05.10.2006, 23:48)


Hardstyler

Gæst

22

fredag, 6. oktober 2006, 13:28


Venter til det er mere eller mindre standardiseret, fejl rettet, så et års tid efter vil jeg tro..


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.