Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 11. juni 2006, 12:54


Hejsa,

jeg skal lige høre noget. For et par mdr. siden havde jeg et prg. jeg virkelig savner meget, det prg. var i stand til at nemlig "kopier" alt det ned der var blevet skrevet på computeren af brugerne, dvs. man slog programmet til og den kopierede alt det der var tastet ind igennem tastaturen, dette prg. savner jeg utroligt meget, er der nogen der ved hvad det hedder??


2

søndag, 11. juni 2006, 15:20


det er ikke det der dolphin projkect er det ?

sq noget farligt noget at have...hvis der er en der får adgang til din comp kan han få fat i dine bankoplysninger (hvis du har netbank) og andre passwords

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

3

søndag, 11. juni 2006, 15:31


Citeret

Originally posted by Dyzio
Hejsa,

jeg skal lige høre noget. For et par mdr. siden havde jeg et prg. jeg virkelig savner meget, det prg. var i stand til at nemlig "kopier" alt det ned der var blevet skrevet på computeren af brugerne, dvs. man slog programmet til og den kopierede alt det der var tastet ind igennem tastaturen, dette prg. savner jeg utroligt meget, er der nogen der ved hvad det hedder??Søg bare efter "keylogger" på google... der kommer en masse frem... vælg den du tror er bedst :)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.