Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 9. juni 2006, 12:41


Hmm..

Nu har jeg siddet og kigget lidt på nettet.

Jeg har haft et meget mærkeligt problem i World of Warcraft med mit nye Geforce 7900 GT (Inno3D). Min fps var locked ved 64,1 fps. Jeg kiggede lidt på WoW's forums. Og det ser ud til at være Forcewaren der ikke virker ordenligt med dual core. Jeg har en 3,2 ghz dual core, og min fps ligger også på 64,1 og kan ikke komme højere.

Er dette et problem i alle spil? Og i så fald. Hvad skal jeg gøre ved det? Der må da være en hotfix eller noget. Jeg læste at man skulle skifte tilbage til 78.01, men af en eller anden mærkelig grund kan jeg ikke installere andre drivere end den der fulgte med cd'en da jeg købte kortet.

Har sådan set to spørgsmål.

Hvad kan man gøre ved dette problem med performance?

Og hvordan afinstallere jeg en driver korrekt, så jeg kan få en anden driver installeret uden den siger at den ikke kunne finde nogle drivere på computeren under installiationen?

Jeg ved ikke om dette skulle være under Begynder kategori, da det måske er lidt nogle n00b spørgsmål. Jeg kan bare ikke forstå hvorfor at Nvidia har dette problem, uden rigtigt at gøre noget ved det?

På forhånd tusind tak :)

- Martin

Gigabyte GA-P35-DS3
Core 2 Quad Q6600 G0 Xigmatek @ 3,2 ghz
G.Skill PC6400 CL 4-4-4-12
Raptor 10k rpm 74 gb
320 GB Western Digital
8800 GTS @ 800/1800/2100
Antec P182 m. 2x Yate Loon 2x Zalman ZF3
Corsair 620w HX

2

fredag, 9. juni 2006, 12:50


Det er vist bare at slå Vsync OFF i drivern.. fordi FPS blir låst ved de hz din skærm kører..

Mvh Mads :T


3

fredag, 9. juni 2006, 13:05


Dette er ikke problemet.

Vsyns er slået fra, og min skærm kører 75 hz.

Ikke 64,1 hz ;)

Men kan nogen så hjælpe mig med en smart måde at få installeret en ny driver? Jeg får en mærkelig fejlmeddelelse. Kan prøve at poste et screen.

Gigabyte GA-P35-DS3
Core 2 Quad Q6600 G0 Xigmatek @ 3,2 ghz
G.Skill PC6400 CL 4-4-4-12
Raptor 10k rpm 74 gb
320 GB Western Digital
8800 GTS @ 800/1800/2100
Antec P182 m. 2x Yate Loon 2x Zalman ZF3
Corsair 620w HX

4

fredag, 9. juni 2006, 13:10


brug drivercleaner til at fjerne alt nvidia driver med også installere du de nye drivere fra nvidias side

profil: http://www.bilgalleri.dk/gal_visbruger.aspx?userID=260585

5

fredag, 9. juni 2006, 13:18


Okay, takker. Nu må vi se om jeg får den samme fejlmeddelelse, ellers poster jeg lige her.

Gigabyte GA-P35-DS3
Core 2 Quad Q6600 G0 Xigmatek @ 3,2 ghz
G.Skill PC6400 CL 4-4-4-12
Raptor 10k rpm 74 gb
320 GB Western Digital
8800 GTS @ 800/1800/2100
Antec P182 m. 2x Yate Loon 2x Zalman ZF3
Corsair 620w HX

6

fredag, 9. juni 2006, 13:31


Sry for dobbel post, men vil lige poste et screen af den fejlmeddelelse jeg får:

Gigabyte GA-P35-DS3
Core 2 Quad Q6600 G0 Xigmatek @ 3,2 ghz
G.Skill PC6400 CL 4-4-4-12
Raptor 10k rpm 74 gb
320 GB Western Digital
8800 GTS @ 800/1800/2100
Antec P182 m. 2x Yate Loon 2x Zalman ZF3
Corsair 620w HX

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.