1

tirsdag, 14. marts 2006, 10:06


Jeg bruger dette program til temps og fanspeeds..
Og jeg har fået lagt nogle filer ind så det passer til mit DFI NF4 mobo..
Dog viser GPU og GPU ENV intet.. Kan dette fixes? og er der nogle der har filerne?
Jeg har et 7800GT 256MB.. PCI

Mvh Mads :T

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Sensation" (14.03.2006, 10:18)


3

tirsdag, 14. marts 2006, 10:29


Kan ikke lige hjælpe med dit problem men lidt info om filer der for dit mobo til at virke. Ville nemlig gerne have det til at køre med mit DFI SLI-DR

| asus maximus VI Hero | i7 4770K | 2 x 8gb G.skill | Asus GTX 750 Ti OC |
Common sense is creativities biggest enemy

5

tirsdag, 14. marts 2006, 10:41


Det vil jeg da lige hente og teste når jeg kommer hjem fra arbejde takker :)

| asus maximus VI Hero | i7 4770K | 2 x 8gb G.skill | Asus GTX 750 Ti OC |
Common sense is creativities biggest enemy

6

tirsdag, 14. marts 2006, 10:42


Citeret

Originally posted by _WHAT_
Det vil jeg da lige hente og teste når jeg kommer hjem fra arbejde takker :)


Så lidt :cheers:.. nu mangler jeg bare noget hjælp :$

Mvh Mads :T


7

tirsdag, 14. marts 2006, 12:42


er de sat til at pege på en sensor i temps?

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

9

tirsdag, 14. marts 2006, 12:47


Så fik jeg fixet GPU.. men GPU ENV gider ikke.. så den tror jeg bare jeg sætter til den anden HD..

Mvh Mads :T


12

tirsdag, 14. marts 2006, 12:54


haha.. mig der er noob til det program :cheers:.. men har fået styr over det nu.. tak for hjælpen.. og _WHAT_ du skriver bare en PM hvis du skal bruge pakken igen..

Mvh Mads :T


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.