Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 1. december 2005, 18:31


Ved at bruge PageSize og AbsolutePage til en MS SQL database får jeg denne fejl
Det aktuelle postsæt understøtter ikke bogmærker. Det kan skyldes en begrænsning af provideren eller af den valgte markørtype.

Der er en hel del der har fået den rundt omkring på nettet, men der er ikk lige nogen der har kunnet svare af det jeg har set... Har både søgt på hele sætningen og self fejlkoden (0x800A0CB3)


Nogen der ved hvordan og hvorledes? Fejllinien ligger der hvor jeg initialiserer AbsolutePage - har prøvet med forskellige tildelinger, men det gider den heller ikke

Har en tabel på 50+ rækker, så det er ikke fordi der er for få eller noget - jeg har sat pagesize til 2 for at være sikker :rolleyes:


Den gider hverken køre på min lokale server eller på mit webhotel... Det har dog virket før hos samme udbyder, så vidt jeg husker


HJÆLP! :crazyeyes:

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Karga" (01.12.2005, 18:58)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.