Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 10. juni 2005, 16:26


Nogle af mine vener havde snakket lidt om at man kunne lave en ram disk i sine overskyenne ram så hvis man nu havde en lille GB ram i overskud kunne man lave den til en slags HDD bare af ram. Kan det passe man kan det og hvordan gør man?

Håber der er nogen som ved noget for jeg har sky aldrig hørt om det, men jeg har en masse ram i overskud som jeg håber på at kunne bruge på denne måde.


2

lørdag, 11. juni 2005, 09:23


i tweak xp er der en funktion, hvor man kan lave en ram disk.. Hvad man skal bruge den til ved jeg så ikke, da den jo tømmes hver gang man slukker maskinen...

Intel Core i5-750
ASUS p7p55d, 8gb corsair ddr3-1600
ASUS EAH6850
Adata 599 64GB SSD, WD Green 2TB, WD black 1TB

3

lørdag, 11. juni 2005, 12:01


Citeret

Oprindeligt indlæg af ostermark
i tweak xp er der en funktion, hvor man kan lave en ram disk.. Hvad man skal bruge den til ved jeg så ikke, da den jo tømmes hver gang man slukker maskinen...


Jeg havde engang, for et stykke tid siden, Doom3 i Ramdisk.
Ganske fine loadtider kan jeg lige tilføje. ;)

Hvor nyttigt det så er, kan diskuteres. :))


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.