Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 10. maj 2005, 15:43


Jeg bliver nødt til at spørge nogen inden jeg bliver sindsyg. :roller:

Jeg har siddet i 5 timer og prøvet at lave et spray logo til CS:S og den fungerer bare ikke. Har prøvet 3 forskellige tutorials uden held. Pænt bitter er jeg.

Derfor vil jeg høre om der er en herinde som har forstand på det, som gider lave et for mig. Jeg er af den overbevisning at hvis man ved hvad man laver, så tager det ikke længere tid end et kvarter.

Kan godt komme med en beskrivelse af hvor jeg tror det går galt, men det kan vi tage senere hvis ingen gider lave det for mig.

Der er altså tale om et logo med gennemsigtig baggrund, dvs. baggrunden til enhver tid, bliver til den overflade logoet er sat på.

Håber der sidder nogen kyndige logo creators, som kan give en hånd.

Åhh... nej, ikke min Snavzy..!

2

torsdag, 19. maj 2005, 20:41


jeg vil da gerne prøve hvis det er det.. men ska bare høre om du er i en klan eller noget..... bare dit navn.....

[IMG]attachment.php?attachmentid=10981&sid=[/IMG]

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.