Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 22. marts 2005, 14:12


hey tweakers

Efter jeg geninstallerede cs har jeg haft dårlig 60 fps og har altid kørt 100 self.

- Og ja jeg har slået vsync fra
- Har fjernet spyware
- og ja min config har indstillet rigtig !

håber i kan hjælpe, for synes da ikke selv det skulle være noget problem med de specs jeg har :S ?

Hygge gutter ;)


2

tirsdag, 22. marts 2005, 14:14


driver

Intel Core I7-4770 3.40GHz
16GB Ram
256 SSD HDD
Nvidia GeForce GTX 660, 2GB

3

tirsdag, 22. marts 2005, 14:14


Ved ikke lige hvorfor, men burde 60fps ikke være rigeligt..
jeg mener 60 billeder i sekundet må da være rigeligt..
har selv kørt spil flydene ved ca. 40fps

zepto 6224w \ 14.1''
c2d 1.66ghz \ 8600m gt

dfi lanparty 915p-t12 ut \ intel p4 3.0ghz
geil value 2*512 mb pc3200 [2,5-4-4-8]
leadtek 6600GT pci-e \ seagate 120gb
chieftec 410w \ lg flatron l1915s 19'' tft

canon eos 400d \ tamron 17-50mm


4

tirsdag, 22. marts 2005, 14:16


Har omega driver og geinstalleret dem, ja har selv prøvet med et andet gfx :S

Hvis du har gamed cs i 2 år med 100fps vil du forstå mig, meget sværere at aime med så lidt.

:)


5

tirsdag, 22. marts 2005, 14:19


Citeret

Oprindeligt indlæg af lanco
Har omega driver og geinstalleret dem, ja har selv prøvet med et andet gfx :S

Hvis du har gamed cs i 2 år med 100fps vil du forstå mig, meget sværere at aime med så lidt.

:)


Nå okay, jaa.. Det kan du vel have ret i :)

zepto 6224w \ 14.1''
c2d 1.66ghz \ 8600m gt

dfi lanparty 915p-t12 ut \ intel p4 3.0ghz
geil value 2*512 mb pc3200 [2,5-4-4-8]
leadtek 6600GT pci-e \ seagate 120gb
chieftec 410w \ lg flatron l1915s 19'' tft

canon eos 400d \ tamron 17-50mm


6

tirsdag, 22. marts 2005, 14:19


hehe, men tak for de hurtige svar :)!

jeg må jo bare prøve videre :P


7

tirsdag, 22. marts 2005, 14:21


Inde under din grafik driver skal du et sted sætte til bruger defineret instillinger og sætte...
640 x 480 - 100 hertz
800 x 600 - 100 hertz
1024 x 768 - 100 hertz

så skulle du gerne komme op på 100fps igen, det skal de fleste da altid gøre.

kan ikke huske hva det hedder lige nu klart nok hehe denne arbejdes maskine har ikke de drivers :p skod grafik kort.

TBA!

8

tirsdag, 22. marts 2005, 14:47


Hvis den kører på 60 FPS konstant kunne det godt tyde på at Vsync ikk er slået fra alligevel.

Men ellers kan du jo ta' en formatering, og ligesom starte forfra.

MSI 3.0 & QcK Heavy
AMD 64 Venice 3500+ @ 2500 mhz 24/7
DFI UT SLI-D
Kingston 2x1024 PC3200 @ 230mhz - 2,5-3-3-7
Geforce 7900 GT
550W antec Truepower
Windows XP

9

tirsdag, 22. marts 2005, 15:24


det gør den ik, og for trejde gang vsync er slået fra ffs.
det er fps drops når man bevæger sigf ud på store arealer !


10

tirsdag, 22. marts 2005, 15:37


Citeret

Oprindeligt indlæg af lanco
det gør den ik, og for trejde gang vsync er slået fra ffs.
det er fps drops når man bevæger sigf ud på store arealer !


Så prøv da ffs på et dedikeret CS forum ffs, det kan jo være at de ffs kan hjælpe dig med dit problem. :roller:
Jesus...

Corsair Carbide 500R Black - Corsair CX600M
ASUS Z87-K (C2) - i5-4670K
Crucial Ballistix SP 1600MHz CL9 16GB - ASUS GTX 770 OC
Samsung 840 Pro 256GB SSD - 2x500GB Seagate SSHD
Logitech diNovo Edge Bluetooth - Logitech G500
Dell UltraSharp 2407WFP - Dell UltraSharp 2007WFP

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "engel" (22.03.2005, 15:38)


11

tirsdag, 22. marts 2005, 16:04


Citeret

Oprindeligt indlæg af engel

Citeret

Oprindeligt indlæg af lanco
det gør den ik, og for trejde gang vsync er slået fra ffs.
det er fps drops når man bevæger sigf ud på store arealer !


Så prøv da ffs på et dedikeret CS forum ffs, det kan jo være at de ffs kan hjælpe dig med dit problem. :roller:
Jesus...



haha.. chill da??

har du sat dine cfg settings??
har du checket for eventuelt spyware eller unødvendig brug af din hukommelse?

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz
Mainboard: Asus X38
RAM: 2x CellShock V² 2GB Kit, DDR-800, 4-4-4-12
GFX: MSI GeForce 560 TI HAWK, 1GB, PCI-E
Monitor: SyncMaster 226CW

www.kazi-networks.com (Webhosting!)
www.donkeysound.dk (Donkey Sound)

12

tirsdag, 22. marts 2005, 19:07


læs nu ordentlig ffs :D?
har skrevet jeg har tjeckket for spyware (kørt adware)
OG JA har sat min cfg op ordentlig ? hvilket også er nævnt tidligere


13

tirsdag, 22. marts 2005, 19:19


Hvor slår man vsync fra i cs 1.6?

Gigabyte GA-EX58-UD4P - i7 920
G.Skill 6GB DDR3-1600 - MSI R4850
Chill Inn. 520A4M - WD3000HLFS VelociRaptor
Dell U2311H - Logitech Z-2300

iPhone 5S 16GB - Onkyo TX-NR616 - B&W DM683 - Samsung UE55ES7005 - Playstation 4 - Mac Mini (XBMC)
Tweak.dk på Facebook

14

onsdag, 23. marts 2005, 10:59


Citeret

Oprindeligt indlæg af lanco
læs nu ordentlig ffs :D?
har skrevet jeg har tjeckket for spyware (kørt adware)
OG JA har sat min cfg op ordentlig ? hvilket også er nævnt tidligere


ja sorry :P hehe var travl med at have griner over de går amok med det FFS :P

nå men har du checket Virus?? og det kører ordenlig i andre spil?

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz
Mainboard: Asus X38
RAM: 2x CellShock V² 2GB Kit, DDR-800, 4-4-4-12
GFX: MSI GeForce 560 TI HAWK, 1GB, PCI-E
Monitor: SyncMaster 226CW

www.kazi-networks.com (Webhosting!)
www.donkeysound.dk (Donkey Sound)

15

onsdag, 23. marts 2005, 11:42


Kør en refreshlock ;)

Windows er automatisk løst til 60 Hz, så du skal bare låse den grænse op... Det kan fx. gøres med dette program


Men der findes mange programmer til det

Jeg har ikke selv slået V-sync fra, da der kommer "streger" i billedet, men det er self bare noget man skal vende sig til...

A64 3200+, 1,5TB Storage, X800XT, Dell Ultrasharp 2408WFP.
Macbook Pro: Core 2 Duo 2,2 gHz, 2GB Ram, 8600gt osv.

16

onsdag, 23. marts 2005, 11:48


Citeret

Oprindeligt indlæg af TwinX
Kør en refreshlock ;)

Windows er automatisk løst til 60 Hz, så du skal bare låse den grænse op... Det kan fx. gøres med dette program


Men der findes mange programmer til det

Jeg har ikke selv slået V-sync fra, da der kommer "streger" i billedet, men det er self bare noget man skal vende sig til...


Syntes der burde gives en advarsel mod det der program..
Jeg prøvede at åbne max herz på min gamle skærm...
Det hjalp helt vildt...
MEN.. efter et par timer hvor jeg sad til et lan og gamede blev skærmen blå og jeg skulle ryste den for det gikk væk men det kom hurtigt igen..
Så til dem der bruger det program..PAS PÅ..!


17

onsdag, 23. marts 2005, 11:50


Citeret

Oprindeligt indlæg af Teffer

Citeret

Oprindeligt indlæg af TwinX
Kør en refreshlock ;)

Windows er automatisk løst til 60 Hz, så du skal bare låse den grænse op... Det kan fx. gøres med dette program


Men der findes mange programmer til det

Jeg har ikke selv slået V-sync fra, da der kommer "streger" i billedet, men det er self bare noget man skal vende sig til...


Syntes der burde gives en advarsel mod det der program..
Jeg prøvede at åbne max herz på min gamle skærm...
Det hjalp helt vildt...
MEN.. efter et par timer hvor jeg sad til et lan og gamede blev skærmen blå og jeg skulle ryste den for det gikk væk men det kom hurtigt igen..
Så til dem der bruger det program..PAS PÅ..!


jeg bruger det heller ikke :D fuckede også min skærm op.. så jeg bruger bare powerstrip og så de funktioner der er i driver instllinger.
de er sku fine.. er kan du sætte hvor mange hz det skal være for hver opløsning :D

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz
Mainboard: Asus X38
RAM: 2x CellShock V² 2GB Kit, DDR-800, 4-4-4-12
GFX: MSI GeForce 560 TI HAWK, 1GB, PCI-E
Monitor: SyncMaster 226CW

www.kazi-networks.com (Webhosting!)
www.donkeysound.dk (Donkey Sound)

18

onsdag, 23. marts 2005, 12:21


Problemet opstår kun hvis man sætter skærmen til at køre hurtigere end hva den er lavet ti... Så får man en "Out of range" og man er nød til at starte op i fejlsikret tilstand for at fikse det....
Jeg har sq ingen problemer haft, heller ikke dengang min daværende skærm kunne køre 100 hZ

A64 3200+, 1,5TB Storage, X800XT, Dell Ultrasharp 2408WFP.
Macbook Pro: Core 2 Duo 2,2 gHz, 2GB Ram, 8600gt osv.

Seneste tests og artikler

0

ASUS ROG Striker Platinum GTX 760

ASUS har i denne omgang sendt
Læs Mere

0

be quiet Silent Base 800

Producenten be quiet! behøver
Læs Mere

0

Crucial Ballistix Tracer 1866 MHz DDR3

Crucial har meldt sig på banen
Læs Mere

0

SanDisk Extreme og Kingston USB 3.0 Media Reader

Tweak.dk bevæger sig i dag ind
Læs Mere
Seneste nyheder

2

CableMod firma letter kabelsleeving til PSU

De mange store og tykke kabelb
Læs Mere

0

Samsung Z1 med Tizen OS på vej

Samsung er nu på vej med deres
Læs Mere

0

Artikel: Derfor bør du ikke bruge Popcorn Time

Inden vi overhovedet kommer i
Læs Mere

2

Nvidia GTX 960 er ifølge rygter klar til salg i januar

Det nye GTX 960 kort, som jeg
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.