1

tirsdag, 15. marts 2005, 15:36


jeg har lidt problemer med at få sata til at virke på dette bundkort, hvis jeg bruger de normale stik får jeg intet til at virke, bruger jeg raid stikkene kan jeg få noget til at virke på ser1 men ikke på ser2 så lige ved dem er det ikke driveren der er problemer men det kunne jeg godt forestille mig det var på de normale, og synes jeg har prøvet med alle dem der er på www.msi.com.tw

er der nogen af jer der har noget kendskab til dette ?
kan det måske være en bios indstilling jeg har misset eller sådan noget... kreative forslag er velkomne, har lige fået min computer tilbage fra reperation ved midtdata, og det var godt nok ikke særlig tilfredsstillende for den ville slet ikke komme ind i windows og min brænder er ødelagt så den kan ikke skubbe hverken ind eller ud, og de har beholdt den cd der tilhører mit bundkort, så dem er jeg ikke super tilfreds med....

Chriller

2

tirsdag, 15. marts 2005, 23:01


kan det godt nok have sin rigtighed at der overhovedet ikke er nogen der ved noget som helst om dette emne...

Chriller

3

onsdag, 16. marts 2005, 12:31


Jeg har det samme bundkort og det samme problem. Jeg opgav at få det til at virke.


4

onsdag, 16. marts 2005, 22:01


det er mega belastende det er bare umuligt at få til at virke på nogen måde... nu har jeg dog fået brænderen til at virke men kan bare ikke få den til at finde den sidste harddisk

Chriller

5

torsdag, 17. marts 2005, 08:31


jeg har samme bundkort :D

og jeg HAR fået min sata disk til at virke..

lige nogle spørgsmål jeg kan se din situation..

1. Hvilken sata bruger du? (der er 2)
2. hvilken driver bruger du til den sata du bruger?
3. Jeg vil andbefalde dig at bruge den "onboard" ikke Promise sata'en, for den kunne jeg heller få til at virke..

Men jeg gik ind på Deres hjemmeside og fik den nyeste driver til mit bundkort. en diskette. og så funkede det. :D hehe men du kan også bruge den diskette der følger med.. har gjort det et par gange nu, så ved det kan lade sig gøre :P

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz
Mainboard: Asus X38
RAM: 2x CellShock V² 2GB Kit, DDR-800, 4-4-4-12
GFX: MSI GeForce 560 TI HAWK, 1GB, PCI-E
Monitor: SyncMaster 226CW

www.kazi-networks.com (Webhosting!)
www.donkeysound.dk (Donkey Sound)

6

torsdag, 17. marts 2005, 12:19


jeg har fået det til at virke på promise controlleren den anden der kan jeg kun få min dvd-brænder til at virke... og har prøvet med alle drivere nu synes jeg

Chriller

Seneste tests og artikler

0

eSTUFF EXO - Bluetooth højttaler

Dagens test byder på endnu en
Læs Mere

0

Phanteks EVOLV ITX

Sidste år kiggede vi nærmere p
Læs Mere

0

Logitech Daedalus Prime G302

Logitech har tilsendt os deres
Læs Mere

2

Philips Avance Juicer 900W

Verdenen af forbrugerelektroni
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Ny kassetænkning fra SilentiumPC

SilentiumPC går nu helt nye ve
Læs Mere

0

Masser af farver i nyt tastatur fra Tesoro

Tesoro, som vi flere gange har
Læs Mere

0

Kingston HyperX opruster på DDR4 fronten

Har du planer om at hoppe over
Læs Mere

2

Nyt bundkort til arbejdshesten fra ASRock

Er du på udkig efter det rette
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.