1

mandag, 14. marts 2005, 10:13


Hey jeg en meget mærkelig fejl i wow. Nogle gange når jeg spiller og jeg har klaret en quest og så snakker med ham jeg har fået questen af er det som spillet logger af serveren! Jeg kan stadig se de andre spiller og jeg kan også bevæge min mand men jeg kan ikke skrive noget til de andre og jeg kan heller ikke lave nogle actions (som f.eks. atack). Så efter 5min logger den af og der står dicornekted from server. hvad er det lige der sker for mit spil???

Det skal lige siges at den også gjorde det i EU og US Beta så jeg tror måske det kan være et program der ødelægger det????

håber der er nogen der kan hjælpe.

Edit har selvfølgelig prøvet geninstall ;)

mvh Karse

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 2x256GB SSD
XFX Vega 56 I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Asus MG248Q I Logitech G502 + CM Rapid fire TK keyboard
Nintendo Switch - PS4 1TB Pro

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Karse" (14.03.2005, 10:13)


2

mandag, 14. marts 2005, 17:58


Skriv til WoW-support gennem det indbyggede hjælpesystem det samler info om din position op og hvad du lavede da fejlen skete så de kan rette den. har selv et problem med en rod jeg skal samle pt. der ikke færdiggør samle-rod-opgaven og låser figuren i samle-op positionen :|

Jeg HADER signaturer!

3

onsdag, 16. marts 2005, 20:26


ingen andre der kan hjælpe ? :(

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 2x256GB SSD
XFX Vega 56 I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Asus MG248Q I Logitech G502 + CM Rapid fire TK keyboard
Nintendo Switch - PS4 1TB Pro

4

torsdag, 17. marts 2005, 08:45


har du nogen form for add ons installeret?

jeg har haft ligenden problem, men jeg installerede Cosmos :P som jeg synes er et MUST til WoW !
da den gør spillet meget lettere.. også med second bar osv..

nemt og lækkert.. hehe

kan ikke spille uden det, det bliver WoW kedeligt af !!!

Erbo Entertainment
(Promotions, Video and Audio production)

www.kazi-networks.com
(Webhosting!)

Donkey Sound
(Record Label)

5

torsdag, 17. marts 2005, 09:41


For mig lyder det bare som et spike lag, det samme sker nogle gange i EQ2, og det er hver gang spike lags der er årsagen.

Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
Intel 320 128Gb SSD
2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
My flickr

6

torsdag, 17. marts 2005, 09:43


Citeret

Oprindeligt indlæg af Malk
For mig lyder det bare som et spike lag, det samme sker nogle gange i EQ2, og det er hver gang spike lags der er årsagen.


nej så ville det ikke ske når du får en quests. :D hehe nogen gange når man looter til gengæld så bliver den i loot posistion.. :D hhe der ser griner ud at hoppe rundt sådan :P

Erbo Entertainment
(Promotions, Video and Audio production)

www.kazi-networks.com
(Webhosting!)

Donkey Sound
(Record Label)

7

torsdag, 17. marts 2005, 14:39


det er en bug....skete FLERE gange for mig i usa-closed beta + eu open beta'en ..

take a nap....THEN FIRE ZE MISSILES

8

torsdag, 17. marts 2005, 14:42


nej det er ikke en bug mere.. men jo i US beta var det en bug.. men nu kan det for det meste kun grundet lag eller Addons...

btw.. min chat er totalt fucked.. jeg skal rejoine alle channels når jeg logger på :D osv.. men det skyldes mine addons som jeg ikke gider til at uninstall igen :D tog ca en hel dag at sætte dem op osv :P

Erbo Entertainment
(Promotions, Video and Audio production)

www.kazi-networks.com
(Webhosting!)

Donkey Sound
(Record Label)

9

torsdag, 17. marts 2005, 15:07


Citeret

Oprindeligt indlæg af Firedog
nej det er ikke en bug mere.. men jo i US beta var det en bug..


Jo det er en bug.
http://forums-en.wow-europe.com/thread.a…=1&tmp=1#post20


10

torsdag, 17. marts 2005, 15:15


Citeret

Oprindeligt indlæg af fhqwhgad

Citeret

Oprindeligt indlæg af Firedog
nej det er ikke en bug mere.. men jo i US beta var det en bug..


Jo det er en bug.
http://forums-en.wow-europe.com/thread.a…=1&tmp=1#post20


det behøves ikke at være en bug af den grund..

jeg for den rimelig tit.. og hvis jeg venter ca 20 sec højst. så siger den bare " You do not have permission to loot this"
og så ligger loot der stadig og så tar jeg det bare.. det fordi folk er utålmodige.. min dame gør det samme. jeg er begyndt at vende hende til at blive inde i spillet.. folk skal bare lige vente lidt og tage en tår cola.. så er den fin igen.. :D jeg taler af erfaring.. jeg har vænnet mig selv til det efter jeg har skulle format c: fordi at jeg enten slukkede comp eller genstartede den når den lige stod stille lidt :D

jeg kan endag sidde og vente i ca 5-10 når min comp går "død". for jeg ved 100% sikker på at det ikke er compen der er død.. det er software, og så kan jeg nogle små fif med at bruge min "standby" knap, og så logge ind igen og så ctrl+alt+delete og så lukke det program eller spil der gør denne årsag

men alt i alt.. Tålmodighed er en god ting.. i sær i WoW !! da der stadig er nogle rimelig slemme lags en gang i mellem.. hvis du zoner lige i en lag spike så kan du ikke zone i de næste 10 min :D og du bliver nød til at logge ud..

hehe

Erbo Entertainment
(Promotions, Video and Audio production)

www.kazi-networks.com
(Webhosting!)

Donkey Sound
(Record Label)

11

torsdag, 17. marts 2005, 18:30


nej jeg har ingen add ons på i wow. Det er pisse neder ;(

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 2x256GB SSD
XFX Vega 56 I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Asus MG248Q I Logitech G502 + CM Rapid fire TK keyboard
Nintendo Switch - PS4 1TB Pro

12

torsdag, 17. marts 2005, 19:18


ja lol usa var fun :-P darn savner de ½times lags :-P ...eller noget :))

take a nap....THEN FIRE ZE MISSILES

13

fredag, 18. marts 2005, 09:24


Citeret

Oprindeligt indlæg af Karse
nej jeg har ingen add ons på i wow. Det er pisse neder ;(


hmm.. bliver du ved med at få denne fejl???

eller er det noget der sker engang i mellem..

og jer WoW spiller.. prøv lige www.cosmosui.org (download exe filen).
det er et KÆMPE plus i wow.. det er simpelt hvis du kan lidt engelsk :D

Erbo Entertainment
(Promotions, Video and Audio production)

www.kazi-networks.com
(Webhosting!)

Donkey Sound
(Record Label)

14

fredag, 18. marts 2005, 11:48


Citeret

Oprindeligt indlæg af Firedog

Citeret

Oprindeligt indlæg af Karse
nej jeg har ingen add ons på i wow. Det er pisse neder ;(


hmm.. bliver du ved med at få denne fejl???

eller er det noget der sker engang i mellem..

og jer WoW spiller.. prøv lige www.cosmosui.org (download exe filen).
det er et KÆMPE plus i wow.. det er simpelt hvis du kan lidt engelsk :D


det er kun engang imellem men omkring 1-2 gange om dagen

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 2x256GB SSD
XFX Vega 56 I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Asus MG248Q I Logitech G502 + CM Rapid fire TK keyboard
Nintendo Switch - PS4 1TB Pro

15

fredag, 18. marts 2005, 11:49


Citeret

Oprindeligt indlæg af Karse

Citeret

Oprindeligt indlæg af Firedog

Citeret

Oprindeligt indlæg af Karse
nej jeg har ingen add ons på i wow. Det er pisse neder ;(


hmm.. bliver du ved med at få denne fejl???

eller er det noget der sker engang i mellem..

og jer WoW spiller.. prøv lige www.cosmosui.org (download exe filen).
det er et KÆMPE plus i wow.. det er simpelt hvis du kan lidt engelsk :D


det er kun engang imellem men omkring 1-2 gange om dagen


det lyder som om du render ind i noget lag.. men prøv at skrive til wow support... enten deres support forum eller til dem.. tror de kan hjælpe dig lidt.. men prøv det cosmos :P

Erbo Entertainment
(Promotions, Video and Audio production)

www.kazi-networks.com
(Webhosting!)

Donkey Sound
(Record Label)

16

fredag, 18. marts 2005, 11:53


Kunne godt tænke mig at vide hvad indstillinger du kører i video, vær sød at poste et billede.


17

fredag, 18. marts 2005, 15:21


Citeret

Oprindeligt indlæg af Venus ultima
Kunne godt tænke mig at vide hvad indstillinger du kører i video, vær sød at poste et billede.


her:

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 2x256GB SSD
XFX Vega 56 I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Asus MG248Q I Logitech G502 + CM Rapid fire TK keyboard
Nintendo Switch - PS4 1TB Pro

18

lørdag, 19. marts 2005, 21:17


har stadig ikke løst det :(

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 2x256GB SSD
XFX Vega 56 I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Asus MG248Q I Logitech G502 + CM Rapid fire TK keyboard
Nintendo Switch - PS4 1TB Pro

19

mandag, 28. marts 2005, 02:11


patchen lige og nu kommer fejlen næsten hele tiden jeg nedder virkelige hjælp!! ;(

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 2x256GB SSD
XFX Vega 56 I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Asus MG248Q I Logitech G502 + CM Rapid fire TK keyboard
Nintendo Switch - PS4 1TB Pro

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Karse" (28.03.2005, 02:11)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.