Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 13. marts 2005, 11:05


;( den der tåbelige fejl kommer hver eneste gang jeg tænder min pc. der starter med at stå
"CLI.exe - Programfejl". så står der: det lykkedes ikke at initiallisere programet korrekt (0x0000135)! :chain:
jeg tror det er kommet da jeg installerede en driver til mit ATI graffikkort.

jeg håber virkelig der er én der kan hjælpe mig!
på forhand mange tak!

:(


2

søndag, 13. marts 2005, 11:16


Hvis ikke jeg tager helt fejl er det Microsoft .NET Framework du mangler...

Det skal man nemlig have til de orginale ATi driver med det der control panel..

Hvis du ikke vil have .NET installeret, så kan du bruge Omega's ATi driver.. (Hvilket jeg også synes er bedre end de orginale).. ;)

OMEGA: http://www.omegadrivers.net/

.NET kan du hente fra bl.a. Windows Update..


3

mandag, 14. marts 2005, 07:45


mange tak for hjælpen.
hvad er det der net og hvorfor burde jeg ikke ha lyst til at have det installeret???
jeg er ret ligeglad med hvad jeg har installeret bare den der fejl stopper.


4

mandag, 14. marts 2005, 08:29


nu gjorde jeg det jeg tror du sagde jeg skulle.
jeg afinstallerede det der ATI ting og bagefter installerede jeg omega driverne.
rigtig fint for nu er den første fejl der ikke mere, men en ny er kommet. faktisk 2. der står at der mangler nogle dll filer og fejlen ville nok blive rettet op hvis jeg installerede programmet igen! :( hvad skal jeg gøre??? hjælp :boxed:


5

mandag, 14. marts 2005, 08:43


Få fjernet alt hvad der var af den gamle driver. Lyder som om der stadig ligger et eller andet fra den.

27" iMac / i5 2500s / 16GB DDR3 / HD 6770M / 2560x1440 IPS
275GB Crucial MX300 / Airport Extreme / iSight / Apple Magic Keyboard @ Magic Mouse2

12" MacBook / Core m5 / 8GB DDR3L / HD 515 / 2304x1440 Retina/IPS
512GB Apple PCI-e SSD / AirPort Extreme (ac) / iSight

6

mandag, 14. marts 2005, 09:09


hmm... nu prøvede jeg at afinstallere alt der hed ATI og derefter installere de der nye drivere fra omega.
men der står desværre, for mig, bare det samme: "avgcc.exe - komponenten blev ikke fundet" så står der: "dette program kunne ikke starte, fordi MFC71.DLL ikke blev fundet. Problemet kan mulighvis løses ved at installere programmet igen."

så trykker jeg ok og en ny kommer frem.

den hedder bare "avgemc.exe", og "MSVCR71.dll"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :camp: :chain: :T :boxed: :dots: :dots: :dots: hjælp...


7

mandag, 14. marts 2005, 09:34


Citeret

Oprindeligt indlæg af Prinsen
hmm... nu prøvede jeg at afinstallere alt der hed ATI og derefter installere de der nye drivere fra omega.
men der står desværre, for mig, bare det samme: "avgcc.exe - komponenten blev ikke fundet" så står der: "dette program kunne ikke starte, fordi MFC71.DLL ikke blev fundet. Problemet kan mulighvis løses ved at installere programmet igen."

så trykker jeg ok og en ny kommer frem.

den hedder bare "avgemc.exe", og "MSVCR71.dll"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :camp: :chain: :T :boxed: :dots: :dots: :dots: hjælp...


hvis jeg ikke tager meget fejl, så er "avgcc.exe" noget til AVG antivirus... jeg har AVG antivirus, og ikke ATI drivere, og "avgcc.exe" ligger under mine "Processer"...
Men du kan prøve at skrive "msconfig" i kør/run, i det sidste faneblad kan du se hvad der starter op, det kan være det er der problemmet ligger.


8

mandag, 14. marts 2005, 19:25


tusind tusind tak hr "kio_liex" :D
for første gang i ca. et halvt år virker min pc helt perfekt. rigtig mange gange tak... nu kan jeg koncentrere mig om de vigtige ting i livet i stedet.... "wow" og lidt farcry når tiden er der. rigtig lækkert! mange tak!!! :clap: jeg gir en ved lejlighed!!! :cheers:


9

mandag, 14. marts 2005, 20:32


Gå på Windows Update og hent .NET Framework'et.
Det bruges til at afvikle programmet skrevet i .NET-sprogene som fx C# VB.NET osv.

Det fungerer på samme måde som JAVA's virtual machine, der er nødvendig for at afvikle større JAVA-scripts.


10

mandag, 14. marts 2005, 21:03


#Prinsen:
Selv tak, hvad har jeg gjort?

Citeret

Oprindeligt indlæg af Zulu
Gå på Windows Update og hent .NET Framework'et.
Det bruges til at afvikle programmet skrevet i .NET-sprogene som fx C# VB.NET osv.

Det fungerer på samme måde som JAVA's virtual machine, der er nødvendig for at afvikle større JAVA-scripts.


OT. men Java-scripts kræver ikke JAVA's virtual machine som du kalder det... det er Java programmer der kræver det...


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.