1

mandag, 21. februar 2005, 21:38


Hejsa jeg har et problem når jeg skal installere mit winxp har lige været oppe og hente myt bundkort et msi k8t neo2.... problemet ligger i når jeg smider windows i og starter op så skal jeg jo have installeret nogen drivere til mine diske ellers finder den minus.... men når jeg trykker på f6 i starten så skulle den jo efter lidt tid gerne komme frem med en menu så jeg kunne installere dem men den kommer aldrig er der nogen der ved hvorfor ?

Chriller

3

mandag, 21. februar 2005, 21:47


ja det har jeg prøvet har endda prøvet med dem begge 2 der medfølger men den reagerer ikke på nogen af dem og hvis man kigger i manualen til bundkortet står der man skal kigge i manualen til via raid og den er der ikke nogen steder i kassen så det er rigtig flot...

Chriller

5

mandag, 21. februar 2005, 21:56


ja jeg har sat floppy som second boot device men tror jeg har fundet ud af problemet er at den ikke ville reagerer på mit tastatur.... men hvorfor det forstår jeg ikke for når jeg trykker på delete for at komme ind i bios virker det fint nok men efter jeg har sat den til at boote fra dvd-floppy-harddisk så har den fået to muligheder hvor den kan starte fra og så kommer den med at jeg skal trykke på en knap for at starte fra cd men der reagerer den overhovedet ikke er rimelig lost....

Chriller

6

mandag, 21. februar 2005, 22:04


well nu kan jeg så lige opdatere lidt da jeg er stødt på et nyt problem.... nu har jeg fået tastaturet til at reagerer men nu kommer jeg ikke længere end der til hvor der står installationsprogrammet undersøger computerens hardwarekonfiguration og den står bare helt stille....

Chriller

8

mandag, 21. februar 2005, 22:15


jamen jeg har brugt den masser af gange før....

Chriller

9

mandag, 21. februar 2005, 22:16


btw ved du hva USB Legacy det er ? inde i bios altså.... for det er når jeg slår det til den begynder på det med ikke at ville gå videre....

Chriller

11

mandag, 21. februar 2005, 22:21


damn jeg aner bare slet ikke hva fanden jeg skal gøre for at få det lort til at virke....

Chriller

12

mandag, 21. februar 2005, 22:22


Citeret

Oprindeligt indlæg af Chriller
damn jeg aner bare slet ikke hva fanden jeg skal gøre for at få det lort til at virke....

du har tifeldig vis ikke en anden win xp cd så prøv med den .. skete det samme for mig . som sagt.


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.