Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 13. februar 2005, 16:56


Hvilke browsere klarer sig bedst på Linux- Mac- og Windows-platformene, når man kigger på deres hastighed i forskellige situationer?

Det har Mark Wilton-Jones sat sig for at finde ud af og han har testet browsere på de tre platforme i forskellige situationer.

Overordnet set er Opera den hurtigste browser i Windows. I Linux klarer Konqueror sig bedst i de mest basale opstartstests, men når det bliver mere kompliceret, klarer Opera sig bedst. I Mac OS X er Camino hurtigst til at starte op, mens Safari og Opera er hurtigst til nogle af de mere komplicerede opgaver. I Mac OS 9 er der ikke rigtig nogle browsere, man kan fremhæve frem for nogle andre.
- KILDE : www.NEWZ.dk

www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html

... spændende læsning ... :))


2

søndag, 13. februar 2005, 17:07


Opera er hurtigst ja.. Men står der ikke noget om FireFox? Og hvor langt nede ligger Explorer?
EDIT: :O Hov så ikke sammenligningen på siden :O

maxy

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "SanCheZ" (13.02.2005, 17:08)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.